Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Pro Plan logo
Forstå valpens kroppspråk

Forstå valpens kroppspråk

3 min read
Pro Plan logo
Sponsored by PRO PLAN
According to the World Health Organization, is "a state of complete physical, mental and...Read more
Lorem ipsum

Forstå valpens kroppspråk

Hver del av kroppen, fra snuten til halen, kan hjelpe til med å uttrykke valpens følelser, humør og behov. Ved å lære deg dette «hundespråket» fra begynnelsen av, kan du utvikle et sterkt bånd til valpen din og bedre kunne forstå alt den forteller deg!

LEKENHET:

Hvis valpen logrer med halen og har senket den fremre delen av kroppen, betyr det at valpen gjerne vil leke og ha det moro.

INTERESSE:

Hvis halen er horisontal og ørene og kroppen peker fremover, er valpen interessert i noe i nærheten.

GLEDE:

Når hunder ruller seg på ryggen, er dette et tegn på at de er veldig glade. På samme måte hvis de har forbeina utstrakt og hodet til en side.

FRYKT:

Hunder viser vanligvis frykt ved å ha halen senket eller under kroppen. Ørene vil peke bakover, kroppen eller hodet vil være senket, eller kroppen vil være bakoverlent.

UNDERKASTELSE:

Hvis halen logrer eller holdes lavt og ørene er senket, viser hunden underkastelse. Kroppen kan være senket mot bakken eller lent tilbake, mens hodet er senket og tungen slikker i luften.

Hvis dette er den første hunden din, kan det ta litt tid å lære seg de viktigste tegnene på hundens kroppspråk. Men hvis du tilbringer litt kvalitetstid sammen med valpen, vil det å lese kroppspråket dens fort bli en naturlig og givende del av forholdet mellom dere.