GI DEN NYE VALPEN EN FANTASTISK START PÅ LIVET

Øyeblikket er endelig kommet. Du skal ta med deg den nye valpen hjem. Du vil at valpens liv skal være fantastisk helt fra begynnelsen av, og vi er her for å hjelpe.

His protection is healthy digestion

Ved hjelp av vitenskap støtter Purina® PRO PLAN® eierne gjennom å gi optimal ernæring i de ulike fasene av hundens utvikling. Det er grunnlaget for optimal helse og startpunktet for valpens liv.

Purina® PRO PLAN® har en unik vitenskapelig arv. Det er fordi vi er del av Purina®, som i over 85 år har vært banebrytende innen hundeernæring. I dag består Purina®-teamet av ernæringsfysiologer, matforskere, veterinærer og spesialister på dyreatferd, som er ansvarlige for mange banebrytende oppdagelser når det gjelder hundehelse og -ernæring. Sammen vil vi hjelpe deg å lære deg hvordan du fórer din nye valp og løfter dens helse gjennom ernæring.

His protection is healthy digestion

Vi mener at den viktigste bidragsyteren til hundens helse og velvære er en omsorgsfull og tilstedeværende eier. Den beste måten vi kan hjelpe hunder på, er å dele ekspertisen vår med deg. Vi er selv hundeeiere, så vi kjenner til det livslange ansvaret det innebærer å ha hund. Derfor har vi engasjert oss i dere begge, med produkter og støtte skreddersydd til ethvert øyeblikk i hundens liv.

His protection is healthy digestion