Vår overbevisning

Seks ting vi tror på som gjør Purina® Pro Plan® annerledes

1. VI TROR AT DU SPILLER DEN VIKTIGSTE ROLLEN

Vi mener at den viktigste bidragsyteren til hundens velvære er en omsorgsfull og engasjert eier. Så den beste måten vi kan hjelpe hunden din på, er å dele vår ekspertise innen ernæring og hunder med deg, eieren.

Dog Image

2. VI TROR PÅ Å FLYTTE GRENSER

Vi slutter aldri å utforske nye og banebrytende måter å hjelpe deg og hunden din på. For oss er ikke "godt nok" godt nok. Derfor anser vi de europeiske forskriftene og standardene for dyrefôr bare for å være et utgangspunkt. Ikke bare oppfyller vi disse standardene, vi overgår dem.

Dog Image

3. VI TROR AT DU KJENNER HUNDEN DIN BEDRE ENN NOEN ANDRE

Vi erkjenner at du kjenner hunden din best. Derfor utfører vi omfattende forbrukerundersøkelser med eiere som du. Denne typen forskning avslørte at en sunn fordøyelse er en av de mest fremtredende helsebehovene som forbrukerne ønsker hjelp til for hundene, noe som førte til at vi utviklet OPTIDIGEST.

Dog Image

4. VI TROR PÅ INNOVASJON MED ET FORMÅL

Vi retter all forskning og utvikling mot produkter som gir fordeler som er vitenskapelig bevist. Vi tilsetter ikke ting i produktene våre bare for å gjøre det. Vi bruker for eksempel aldri fargetilsetninger.

Dog Image

5. VI TROR PÅ Å STØTTE DEG GJENNOM HUNDENS LEVETID

Vi er selv hundeeiere og -elskere, så vi kjenner til det livslange ansvaret det innebærer å ha hund. Derfor streber vi etter å være der for dere begge, med produkter og støtte skreddersydd til de ulike øyeblikkene i hundens liv.

Dog Image

6. VI TROR PÅ MER ENN ERNÆRING

Vi erkjenner at ernæring er bare begynnelsen når det gjelder å gjøre hundens verden fantastisk. Riktig trening er for eksempel også avgjørende hvis du vil kunne ta med deg og dele mer av livet ditt med hunden din. Derfor investerer vi nå i å hjelpe eiere på områder utover ernæring, som hvordan man tar vare på valper.

Dog Image