3 Ukers Utfordring

Bli med på Purina ONE® 3-ukersutfordringen og legg merke til at hunden din føler seg synlig bedre- Pengene Tilbake-Garanti!




REGISTRERE DEG HER!

God appetitt

Du vil legge merke til at hunden din får bedre appetitt. Han spiser ivrig og nyter den deilige smaken til Purina ONE.

Dag 1+

Vitalitet og energi

Energi- og vitalitetsnivået til hunden din blir fremmet av den kvalitative, komplette og balanserte næringen i Purina ONE.

Uke 1+

Sunn fordøyelse

Har du lagt merke til hvor regelmessig og velformet hundens avføring er? Purina ONE er meget lett fordøyelig og næringsstoffene absorberes optimalt.

Uke 2+

Blank pels, glatt hud, klare øyne

Nå skal hunden din ha fått blank pels, glatt hud og klare øyne, takket være Purina ONEs innhold av omega 3- og 6-fettsyrer og viktige vitaminer og mineraler.

Uke 3+

Sunn og lykkelig

Kombinasjonen av de spesielle vitaminene og antioksidantene i Purina ONE hjelper til å støtte det naturlige forsvaret til hunden din, slik at den holder seg sunn og frisk, både nå og i årene som kommer.

Etter 3 uker

Start 3-ukers Utfordringen nå!

Hjelp hunden din til å bli sunn, lykkelig og full av liv på bare 3 uker.

Registrere deg her!

Pengene tilbake-garanti

Premium-produktserien Purina ONE inneholder kun nøye utvalgte råvarer, og de innovative oppskriftene er utformet for å samsvare perfekt med hundenes smakspreferanser. Vi håper at du og din hund elsker våre produkter, og får nytte av 3-ukers-testen! Om du av en eller annen grunn likevel ikke er fornøyd med ditt innkjøpte Purina ONE-produkt, vil vi gjerne høre fra deg.

Send et bilde av kjøpskvitteringen, samt en forklaring på hvorfor du ikke er fornøyd med produktet, så refunderer vi beløpet du kjøpte det for. Send også informasjon om når og hvor produktet ble kjøpt, produktets pris, ditt navn, adresse, telefonnummer og kontonummer (i IBAN-form). Send informasjonen med nevnte bilag per e-post til adressen forbrukerkontakt@purina.nestle.com. Erstatningen betales til din konto innen 2-3 uker etter at vi har mottatt din henvendelse.

Pengene tilbake-garantien kan kun benyttes én gang per hushold. Største returnerbare mengde er den som trengs for 3-ukers-testen, nærmere bestemt 2 x 1,5kg-forpakning, eller 3 x 800g-forpakning. Oppgitte personopplysninger behandles i henhold til lovbestemmelser om personvern. Personopplysningene vil kun anvendes i forbindelse med denne kampanjen ved behandling av erstatningen.