hero

Helse og ernæring

Stimuler din hunds oppdagerglede 

Når du gir hunden din et sunt fôr bidrar du også til å gi den et langt og lykkelig liv fullt av eventyr.

Et sunt tørrfôr inneholder en riktig balanse av fem hovednæringsstoffer: protein, fett, karbohydrater, vitaminer og mineraler. DOG CHOW® er et komplett fôr med kjøttingredienser, korn, olje og grønnsaker som er nøye balansert for at hunden din skal få den riktige mengden næringsstoffer, alt etter alder, størrelse og livsstil.

Det 100 % velbalanserte fôret inneholder næringsstoffer som sørger for at din energiske venn holder sin gode form og er klar til å dra ut på alle tenkelige eventyr.

Mer informasjon om de enkelte produktene finner du her.


wholesome Image 1

Naturlig og sunt

Alle DOG CHOW®-produkter inneholder naturlige og sunne ingredienser. Næringsekspertene våre velger nøye ut ingrediensene for å sikre at fôrtypene våre gir en riktig ernæringsbalanse. De tilpasser også oppskriftene etter alder, livsstil og rasegruppe, slik at alle behov kan oppfylles.
Image2 Image 1

Munnhelse

Din hunds tannhelse er viktig Derfor inneholder DOG CHOW® alltid sprø fôrbiter som holder hunders tenner rene. De har vanligvis to ulike størrelser. Ulike størrelser på fôrbitene oppmuntrer til mer tygging, noe som gjør at hunden din spiser langsommere. Kombinasjonen av tørre fôrbiter med forlenget tyggetid bidrar til god munnhelse siden bitene gnis mot tennene og hjelper til å holde dem rene, samtidig som tannkjøttet pleies.

Siden eldre hunder og valper trenger litt mer hjelp til å tygge inneholder fôret deres litt mindre biter med to ulike former.

Image 1

Tarmhelse

En aktiv hund i god form trenger en godt fungerende fordøyelse. Dette for at hunden skal kunne oppta alle de næringsstoffene den trenger for å beholde et sterkt naturlig forsvar og et jevnt energinivå.

For å fremme din hunds fordøyelse og næringsopptak inneholder alle DOG CHOW®-produkter en riktig balanse av fiber og en naturlig probiotisk kilde. Disse kommer enten fra betemasse (for god avføringskvalitet og tarmhelse) eller sikori (som fremmer sunne magebakterier).

Med en godt fungerende fordøyelse er hunden din klar for alle eventyr utendørs.

Image 1

Uimotståelige smaker

God ernæring betyr ingenting hvis ikke hunden din spiser opp maten sin. Derfor arbeider ernæringsekspertene våre hardt med å utvikle fôr som hunder synes smaker deilig. Ingrediensene i alle produktene våre er nøye utvalgt for å passe til din hunds alder, livsstil og rase. Alle oppskrifter fra DOG CHOW® inneholder kjøttfulle ingredienser fulle av smak, slik at hunden din skal kunne nyte hver matbit.
Image 1

Skreddersydd ernæring

En nysgjerrig og eventyrlysten hund trenger massevis av energi for å kunne utforske omgivelsene sine. Den beste måten å oppnå dette på er å gi den et godt fôr som inneholder riktig mengde protein (for å beholde musklene) og fett (som gir energi).

Alle DOG CHOW®-produkter er spesielt tilpasset for å passe til din hunds alder, livsstil og rase, slik at den kan beholde sin helse og vitalitet.