Hvorfor riktig mat til riktig alder?

Hunder trenger et fôr som er tilpasset deres alder, uansett om det dreier seg om en leken valp eller en mer avslappet eldre hund. Derfor har DOG CHOW® produkter som er spesielt tilpasset for å oppfylle din hunds behov i alle stadier av livet.

Valper er stappfulle av energi og elsker å jage alt som beveger seg og leke. Derfor trenger de et fôr som raskt gir påfylling av energi. Valpers skjelett, muskler, tenner øyne og hjerne utvikles stadig, og derfor trenger de en balansert blanding av næringsstoffer for å vokse. Alle DOG CHOW®-produkter for valper er spesielt utviklet for å tilfredsstille voksende valpers ernæringsbehov.
why breed retrievers
Etter de intense månedene som valp legger du kanskje merke til at hunden din blir litt roligere. Men selv om den er voksen er den fremdeles full av energi og oppdagerglede. For å beholde sin gode form trenger den sunn og balansert blanding av protein, fett, mineraler og vitaminer. Næringsstoffene sørger for at hundens muskler og ben er sterke, samtidig som pels og tenner holder seg friske. DOG CHOW® for voksne hunder er utviklet med riktig blanding av de næringsstoffene hunden din trenger for å være klar for hva som helst.
Vuxen
Når hunden din blir eldre, kommer den trolig til å sette pris på et litt roligere tempo. Men det betyr ikke at oppdagergleden er forsvunnet. Hunden din trenger fremdeles et sunt kosthold med alle nødvendige næringsstoffer, slik at den får den energien den trenger og beholder sterke muskler og et friskt hjerte. Vårt DOG CHOW® for litt eldre hunder inneholder protein, fett, vitaminer og mineraler, alt det hunden din trenger for å beholde sin vitalitet.
Mature
På sine eldre dager kommer hunden din til å tilbringe mer tid i ro og mak. Men likevel skal det ikke mye til for at oppdagergleden skal våkne. Hold hunden din klar for det meste med DOG CHOW® for hunder over 9 år, den inneholder riktig energimengde og alle de næringsstoffene den trenger. Det er en sunn, velbalansert blanding av proteiner, fett, vitaminer og viktige mineraler - alt i litt mindre fôrbiter som gjør dem lettere å tygge.