AdVENTuROS

​Purina er stolte av å presentere vår fristende hundesnacks AdVENTuROS, som med høyt kjøttinnhold og lavt fettinnhold vil gi hunden din vann i munnen. AdVENTuROS er en rustikk hundesnacks med en ny og spennende sammensetning av smak* og tekstur. AdVENTuROS har smak av villsvin, bøffel og vilt som appellerer til hundens naturlige jaktinstinkter. Ettersom AdVENTuROS finnes i 4 ulike varianter, så kan den nytes av alle typer hunder – både små og store. Med AdVENTuROS kan hver hund finne sin egen personlige favoritt. LA EVENTYRET BEGYNNE!

La eventyret begynne – med AdVENTuROS fra Purina

AdVENTuROS fra Purina finnes i smaker som din hund kommer til å elske. La hunden få velge sin favoritt blant:

  • AdVENTuROS Nuggets: Små biter som er perfekte å ta med seg i lommen på lufteturen. Deilig smak  av villsvin sørger for at hunden din får en herlig smaksopplevelse.
  • AdVENTuROS Strips: Kjøttfulle og fulle av viltsmak. Stripsene kan gis i sin helhet, eller deles opp i mindre biter.
  • AdVENTuROS Sticks: Tyggemotstand på utsiden og herlig myke på innsiden. AdVENTuROS Sticks har en herlig smak av bøffel som hunden din kommer til å elske.
  • AdVENTuROS Mini Sticks: For de mindre hundene finnes Mini-Sticks med bøffelsmak. De har samme form som Sticks, men passer bedre for mindre hunder eller om du vil gi din hund mindre porsjoner.

*= Villsvin-, bøffel- og viltaromaer brukes i produksjonen av AdVENTuROS. Produktet inneholder ikke kjøtt fra disse dyrene.