DOG CHOW®

​​Vi elsker hunder

DOG CHOW® ble skapt for det som etter vår oppfatning er verdens flotteste dyr – hunden. Vår lidenskap for hunder har inspirert oss til å utvikle hundefôr av høy kvalitet gjennom flere tiår.

Vår filosofi er at en hund skal få være en hund, for det aller viktigste er at hunder er sunne og friske, aktive og elsket. Nøkkelen til dette er selvfølgelig god ernæring. Det er grunnen til at vi i DOG CHOW® gjør vårt ytterste for å sørge for at fôret vårt er så næringsrikt som mulig.

Vi har et stort utvalg produkter som er utviklet for å oppfylle alle behovene til hunden din – uansett alder, størrelse eller livsstil. Produktene våre er både sunne og smakfulle – perfekte for alle eventyrlystne hunder!
​​​​Les mer her​

Oppdag DOG CHOW®-utvalget

Hunder elsker livet, og er alltid klare til å rase ut så snart du griper etter båndet. Men de har også spesielle kostholdsbehov, avhengig av alder, rase og individuelle egenskaper. For å kunne oppfylle nettopp din hunds behov har vi utviklet et utvalg nøye tilpassede DOG CHOW® -produkter som vil gi hunden din energi til et liv fullt av eventyr.

Alderstilpasset fôr

En nysgjerrig valp full av liv, klar til å løpe etter alle baller, sommerfugler eller vindblåste blader, har helt andre behov enn en eldre hund som elsker tidlige morgenspaserturer og avslappende kveldsturer. Så vårt DOG CHOW® Right Age Right Food-utvalg tilbyr et sunt, næringsrikt kosthold til alle faser av hundens liv, fra energisk valp til pålitelig, trofast vann.

Lifestyle and Special Care-serien

En liten oppdagelsesreisende som strutter av energi eller en rolig diltende turvenn – uansett hvilke eventyr hunden din jakter på, trenger den et kosthold som holder den i form. Hunder med sensitiv mage trenger et fôr som er lett å fordøye. Derfor har vi utviklet våre DOG CHOW® Lifestyle and Special Care-produkter.