PRO PLAN® DOG

Næringsinnholdet i hvert eneste PRO PLAN®-produkt er et resultat av flere års forskning gjennomført av veterinærer og kostholdseksperter som virkelig tar helsen og velværet til hunden din på alvor.
Les mer​

OPTIMAL NÆRING FOR ET FANTASTISK LIV

Vi vil alle at våre hunder skal få mest mulig ut av hvert øyeblikk, fra herlige turer i regnet til late dager innendørs. Ved å tøyle kraften i vitenskapen kan Purina® PRO PLAN® støtte eiere med optimal næring til hundene deres. For oss er riktig næring grunnlaget for optimal helse og velvære, og startpunktet for et fantastisk liv.

Purina® PRO PLAN® har en unik vitenskapelig arv. Dette er fordi vier en del av Purina® som i over 85 år har vært pionerer innen hundefôr. I dag består Purina®s team av ernæringseksperter, næringsforskere, veterinærer og etologer som er ansvarlige for flere revolusjonerende oppdagelser når det gjelder hunders helse og kosthold.

VÅR INNOVASJON

Hver hund har ulike behov for næringsstoffer, o disse behovene forandrer seg gjennom livet. Den nye serien i Purina® PRO PLAN® heter OPTI-NUTRITION og er vår nyeste innovasjon for å imøtekomme alle disse behovene. Det er vår mest avanserte og effektive kombinasjon av næringsstoffer, utviklet ved hjelp av banebrytende vitenskap, og som sakkyndig har blitt tilpasset hundens kosthold.

OPTI-NUTRITION har vitenskapelig beviste fordeler som retter seg mot spesifikke helsebehov, og som følger hunden gjennom livet. Det betyr at uavhengig av hva som skjer i hundens verden kan du finne næringsmessige løsninger som passer. I tillegg, i og med at sortimentet er organisert etter hundens størrelse og fase i livet, kan du stole på Purina® PRO PLAN® gjennom hele hundens liv.

For oss er hundens kosthold et livsverk. Som hundeeiere og hundeelskere vil vi alltid være engasjert i nyskapning, og finne nye måter å gjøre hundens verden fantastisk på.

OPTI-NUTRITION-SORTIMENTET

Hele Purina® PRO PLAN®-sortimentet er basert på OPTINUTRITION, der ulike produkter tilbyr ulike fordeler for å passe til nettopp din hund. Dette innebærer at uansett hva som skjer i hundens verden vil du finne en løsning som passer hundens behov.

OPTISTART - Fremmer det naturlige forsvarssystemet hos valper for en optimal start på livet
OPTIHEALTH – fremmer helsen hos voksne hunder
OPTIAGE – Støtter hjernefunksjonen hos aldrende hunder
OPTIDERMA – Bidrar til sunn hud og en vakker bland pels
OPDIGEST – Støtter fordøyelsen
OPTIPOWER - Fremmer prestasjonen hos aktive hunder
OPTIWEIGHT – Fremmer en effektiv og sunn vektreduksjon og vektkontroll