Mat, kjærlighet og moro!

Smarte katter er ekte livsnytere. Med ni liv som skal nytes, har de full kontroll på hva som gjelder: Det skal være god mat, kjærlighet og morsomme ting å gjøre! Her finner du flere tips til ting du selv kan lage for at katten skal bli overlykkelig. Hva med direktesendt katte-TV, med levende småfugler for eksempel? Se alle tips nedenfor.

Last ned PDF

Raketten

Å bygge en romrakett er faktisk mye enklere enn det høres ut. Du trenger et par store, kraftige kartonger (for eksempel flytteesker) til å lage skroget, og én eller to kartonger for å lage nesen og halefinnene.

Katte-TV

Skjem bort din smarte katt med en egen direktesendt katte-TV. Superenkelt å lage selv. Og som alle vet skal man alltid ha noe godt snacks til favorittprogrammet.

Last ned PDF

Kattekløservice

Alle som har ni liv vet at noe av det beste som finnes er å bli klødd på ryggen. Men dessverre må mennesker hvile hendene iblant, noen ganger sove, eller gjøre noe som heter å jobbe. Lurer på hva det er for noe?

Last ned PDF

Karusellen

Karusellen kommer til å gjøre katten din yr av lykke. Tenk deg selv om du var en katt. Hvor gøy det hadde vært å få jage favorittsnacksen hele dagen! favoritsnacks hela dagen!


Slottet

Vi elsker våre katter, men vi må erkjenne at de fleste ter seg som om de er kongen på slottet. Så klart hadde det vært topp om de fikk et helt eget slott å bestemme i. Så kult. Så lett!

Kattehengekøya

Katter elsker å være med der det skjer. Aller helst usynlig og mystisk gjemt. Med hengekøya kan din katt være svært nær, rett under lenestolen din, knaskende på sine favorittsnacks.

Last ned PDF

Kattepartytelt

Hvem syns ikke telttur er gøy? Joda, til og med katter verdsetter dette, spesielt om det er deres eget menneske som har bygget teltet til dem. Og om det finnes snacks!

Last ned PDF