PRO PLAN® UTMERKET ERNÆRING FOR LANGSIKTIGE HELSEFORDELER

PRO PLAN® gir god ernæring med vitenskapelig dokumenterte fordeler for katter.

PRO PLAN® er utmerket ernæring for katten din, fordi grunnlaget for hver oppskrift er en komplett og balansert blanding av alle de viktige næringsstoffene for god helse. PRO PLAN® er laget av nøye utvalgte, topp kvalitet og lett fordøyelige ingredienser.

PRO PLAN® er vitenskapelig utviklet for å skape en forskjell i kattens helse på lang sikt. Vårt team av 350 veterinærer og ernæringseksperter har vist at bestemte kombinasjoner av ingredienser kan gjøre en forskjell for kattens langsiktige helse. Disse kombinasjonene av ingredienser, som OPTIRENAL®, gjør PRO PLAN® til et ledende merke innen katteernæring.

Les mer om OPTISTART®, OPTIRENAL® og LONGEVIS®

PRO PLAN® er bevist å støtte viktige vitale systemer med LONGEVIS®. LONGEVIS® er en unik blanding av næringsstoffer, inkludert antioksidanter, omega-3 og omega-6 fettsyrer og et probiotika. Det er vitenskapelig dokumentert* å forlenge levetiden og bedre livskvaliteten for katter i alderen 7 år og oppover.

*Undersøkelsen ble utført med 90 katter i alderen 7 til 17 år. Funn basert på katter matet utelukkende med en diett beriket med LONGEVIS i forhold til katter matet en kontrollert diett. Europeisk patent EP1637041B1.

LONGEVIS er tilgjengelig i PRO PLAN® STERILISED 7+

LONGEVIS er tilgjengelig i PRO PLAN® STERILISED 7+, en ledende diett som støtter viktige vitale funksjoner hos katter eldre enn 7 år.

OPTIRENAL® er en unik formel som fremmer sunn nyrefunksjon. OPTIRENAL® er en vitenskapelig utformet kombinasjon av ingredienser, inkludert aminosyrer, essensielle fettsyrer og antioksidanter.

OPTIRENAL er tilgjengelig i en rekke av PRO PLANs produkter, tilpasset de spesifikke kravene til voksne katter, kastrerte katter, sensitive katter og innekatter.

ADULT – en utmerket allroundernæring for et sunt kosthold for voksne katter

STERILIZED – en høy protein-, lav fett-diett for kastrerte katter. pH-balansert for friske urinveier.

DELICATE – en spesialisert oppskrift for voksne katter med følsom fordøyelse eller dårlig appetitt.

HOUSECAT – for et sunt kosthold for innendørskatter, med tilpassede kalorinivåer og kontroll på hårballene.

For kattunger

PRO PLAN® er bevist å støtte det naturlige forsvaret med OPTISTART®.

OPTISTART® er bevist å hjelpe kattungers tarmfunksjon og reduserer faren for magetrøbbel, takket være melkeekstrakt som bidra til å balansere tarmfloraen og støtte tarmens forsvar.

OPTISTART® er tilgjengelig i PRO PLAN® JUNIOR – en komplett og balansert mat som støtter en sunn utvikling av kattunger fra 6 uker til ett år.