Ernæring til voksne katter

HVILKE ERNÆRINGSMESSIGE BEHOV HAR DIN VOKSNE KATT?

Ernæring til voksne katter

Kattens ernæringsbehov vil endre seg i løpet av livet. Ved 12 måneders alder er katten helt voksen. Som voksen katt kan hun nå dra nytte av en avansert ernæring som støtter langsiktig helse og velvære. Nå er tiden inne for å bytte fra fôr tilpasset kattunger, til fôr tilpasset voksne katter.

Det er viktig å ta vare på den voksne kattens tenner, fordøyelse og urinsystem i denne fasen av livet. Riktig tørrfôr kan bidra til å opprettholde tannhelse og redusere tannsteinoppbygging.

Våre veterinærer og ernæringsfysiologer har formulert PURINA ONE ADULT for å redusere oppbygging av tannstein og for å fremme god fordøyelighet og god avføringskonsistens. Denne voksenformelen gir katten både den avanserte ernæringen den trenger, og en deilig smak den vil elske!

HØYT NÆRINGSOPPTAK
Ingredienser av høy kvalitet som lett tas opp av fordøyelsessystemet. **Bekreftet av Purinas ernæringseksperter.

REDUSERER OPPBYGGING AV TANNSTEIN MED OPPTIL 40 %*
Inneholder en aktiv ingrediens som reduserer tannsteinoppbygging og bidrar til bedre tannhelse.*Purinas forskning

SUNNE URINVEIER
Komplett ernæring formulert med balanserte mineraler som bidrar til å holde kattens urinveier sunne.

Alt PURINA ONE tørrfôr til katter inneholder også BIFENSIS, en unik ernæringsformel designet for å styrke kattens naturlige forsvar innenfra. 

Hvis din voksne katt har et spesielt helseproblem, bør du spørre veterinæren din om råd.

Les mer om ernæring for: innendørskatter, steriliserte katter, håndtering av overvekt, pels og hårballer, sensitiv fordøyelse og matintoleranse.

Uansett hva du mater katten din med, er det viktigste at den er sunn og fornøyd. Vær nøye med kattens ernæring, og gled deg over at den blir i bedre form – også på innsiden.

PURINA ONE. Synlig helse for i dag og i morgen.