GOURMET®

​Hvorfor GOURMET ?

GOURMET®-serien er fremstilt for å oppnå høyeste standard innen smak og matglede for å appellere til katter som setter pris på de finere tingene i livet. Dette fôret er utviklet i seks varianter for å gi et stort utvalg av smaker og konsistenser - Gold, Perle og Mon Petit – alle praktisk tilberedt i enkeltporsjoner. ​​

GOURMET gjør alt for å oppfylle alle katters ønsker og tilby den unike daglige smaksopplevelsen selv de mest kresne katter setter pris på.

GOURMET kattemat

GOURMET Gold:

Gourmet Gold tilbyr et stort utvalg produkter for matkjennere som kan nyte forskjellige konsistenser og smaker hver eneste dag. Kvalitetsingrediensene er skånsomt tilberedt for å gi en smak som tilfredsstiller sofistikerte katteganer.

GOURMET Perle:

Katten din er en ekte matkjenner, og det kan være en stor utfordring å finne noe som virkelig smaker. GOURMET Perle tilbyr et elegant utvalg oppskrifter som er utviklet for å tilfredsstille krevende katter med en uimotståelig fristende matopplevelse hver dag.

Hver eneste GOURMET Perle-pose inneholder møre biter av kjøtt og fisk skåret i lekre mini-fileter fremstilt av nøye utvalgte ingredienser. Da blir det en glede å gi etter for fristelsen!

GOURMET Mon Petit:

Mindre porsjoner, mer variasjon. GOURMET Mon Petit er et utvalg utsøkte GOURMET-oppskrifter som er spesielt utviklet for at katten din skal kunne nyte mange ulike smaker i en perfekt størrelse: måltider med fine stykker kjøtt eller fisk tilberedt i delikat saus.

GOURMET Mon Petit er laget med lidenskap av GOURMET, og serveres i 50 g poser, slik at alle måltidene til katten din kan serveres friske og velsmakende. GOURMET Mon Petit … et utvalg smakfulle måltider med en perfekt størrelse.​​