​​​PRO PLAN® er en serie komplett og balansert kattemat som gir god næring med vitenskapelig beviste fordeler for katter i alle aldre. Hver oppskrift er laget ved hjelp av unike PURINA®-sammensetninger og av lettfordøyelige ingredienser av høy kvalitet, for å gi målrettede fordeler og alle næringsstoffene som er viktig for god helse. PRO PLAN® fås bare hos dyrespesialister og veterinærer.

Vi forstår at du setter katten din høyt, og at det å gi den riktig kost er en viktig del av det å ta vare på den. Ettersom kattens behov endres gjennom livet, sørger PRO PLAN® for en serie av god næring i hver livsfase.

PRO PLAN® gir god næring med vitenskapelig beviste fordeler for katter.

PRO PLAN® er førsteklasses næring for katten din ettersom grunnlaget for hver oppskrift er en komplett og balansert blanding av alle viktige næringsstoffer for god helse. PRO PLAN® er laget av nøye utvalgte lettfordøyelige ingredienser av høy kvalitet.

PRO PLAN®-kostholdet er vitenskapelig designet for å virke positivt på kattens helse på lang sikt. Vårt team på 350 veterinærer og kostholdseksperter har vist at spesifikke kombinasjoner av ingredienser kan virke positivt på kattens helse på lang sikt. Disse ingredienskombinasjonene - som OPTIRENAL® - setter PRO PLAN® i føringen når det gjelder kattenæring.

Les mer om OPTISTART®, OPTIRENAL® og LONGEVIS®
LONGEVIS®

PRO PLAN støtter beviselig livsviktige systemer med LONGEVIS®
Inneholder LONGEVIS®, en unik blanding av næringstoffer som omfatter antioksidanter, omega-3- og omega-6-fettsyrer og et prebiotikum som BEVISELIG* forlenger den friske levetiden og bedrer livskvaliteten hos katter som er 7 år eller eldre.

*Studie utført med 90 katter mellom 7 og 17 år gamle. Funnene baserer seg på katter fôret utelukkende med kost beriket med LONGEVIS versus katter fôret med et kontrollert kosthold. Europeisk patent EP1637041B1.

LONGEVIS fås i PRO PLAN ADULT 7+ en nyskapende diett som støtter livsviktige funksjoner hos katter som er over 7 år gamle.

OPTIRENAL® 

For voksne katter

PRO PLAN fremmer beviselig nyrenes helsetilstand med OPTIRENAL®

OPTIRENAL® er en unik sammensetning som hjelper nyrene å holde seg friske. OPTIRENAL® er en vitenskapelig designet kombinasjon av ingredienser som omfatter aminosyrer, viktige fettsyrer og antioksidanter.

OPTIRENAL finnes i en rekke PRO PLAN-produkter tilpasset de spesifikke behovene til voksne katter, steriliserte katter, sensitive katter og innendørskatter:

ADULT – god og allsidig næring som holder voksne katter friske

STERILISED – fôr med høyt proteininnhold og lite fett for steriliserte katter. Gir balansert pH i urinveiene.

DELICATE – en spesialoppskrift for voksne katter med sensitiv fordøyelse eller kresen appetitt

HOUSECAT – tar vare på helsa til voksne innendørskatter med tilpasset kalorinivå og oppskrift som kontrollerer hårballer

OPTISTART® 

For kattunger

PRO PLAN støtter beviselig det naturlige immunforsvaret med OPTISTART®

OPTISTART hjelper beviselig kattungers tarmhelse og er med på å redusere risikoen for forstyrrelser - takket være ekstrakter fra melk som hjelper til med å balansere tarmfloraen og støtter tarmens immunforsvar.

OPTISTART finnes i PRO PLAN JUNIOR et komplett og balansert fôr som støtter en frisk utvikling hos kattungene fra 6 uker til 1 år.