PURINA VETERINARY DIETS

PURINA VETERINARY DIETS

Hvorfor Purina Veterinary Diets

For Purina er helsen til kjæledyret ditt viktig. Derfor anbefales vi også av mange veterinærer. Alle våre vitenskapelig utviklede og testede fôr er et resultat av samarbeid mellom Purinas ernæringseksperter, mateksperter og veterinærer – som er opptatt av alle sider ved dyrefôr og hvordan det påvirker dyrs helse. Målet er å utvikle et kosthold som bidrar til at kjæledyret ditt får et aktivt og sunt liv. Les mer her: www.purina.se/proplan/veterinarydiets

Veterinærfôr for helsen skyld

En god ernæring er helt avgjørende for hunder og katters helse. Det er ideen bak vår serie av veterinærfôret Purina Veterinary Diets® - spesialfôret som virkelig gjør en forskjell. Hvert enkelt av de unike produktene i denne serien er basert på vitenskapelig forskning og Purinas mangeårige kjæledyrerfaring.

PURINA VETERINARY DIETS® er klinisk utviklet for å hjelpe dyrleger med å foreskrive et optimalt fôr til kjæledyr med spesielle medisinske problemer (som f.eks. følsom hud eller nyreproblemer) for å komplettere den medisinske behandlingen. Alle produktene i PURINA VETERINARY DIETS®-serien er fremstilt på grunnlag av de siste fremskrittene innen forskning og teknologi og inneholder også en komplett og riktig balanse av viktige næringsstoffer. PURINA VETERINARY DIETS® til katter og hunder fås som våt- og tørrfôr, på anbefaling av dyrlege.

Snakk med dyrlegen din for å finne ut hvordan Purina Veterinary Diets® kan fremme helsen til kjæledyret ditt.

BESØK PURINAVETS.EU

Få vite mer om Purina Veterinary Diets

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS FortiFlora® Nutritional ComplementFortiFlora® er et kosttilskudd med probiotika som er spesielt utviklet for katter og hunder i alle aldre. Det inneholder en unik stamme med nyttige bakterier, kalt SF68®, som har en dokumentert positiv effekt ved gjenopprettingen av normal balanse og helse i tarmen. SF68® underbygges av flere kliniske studier med dokumenterte resultater.

Kattens innvoller er tilholdssted for flere milliarder ulike bakterier i en sunn balanse. Noen er bra og andre er potensielt dårlige. Noen årsaker til ubalanse i tarmen er sykdom, stress, antibiotikabehandling og kostholdsendringer, og kan føre til mageproblemer som diaré, løs avføring eller oppblåsthet.

FortiFlora® kan bidra til å
• støtte helsen og balansen i magen og tarmen
• håndtere problemer med ubalanse i magens mikroflora
• håndtere diaré forbundet med stress, antibiotikabehandling eller kostholdsendringer
• håndtere dårlig kvalitet på avføringen hos kattunger og valper

Det smaker godt og strøs ganske enkelt over fôret. Én porsjonspose om dagen gir et effektivt nivå av probiotika, og selv om du merker forbedringer etter bare noen få dager, bør du gi katten tilskuddet i 30 dager for maksimal virkning. Tilgjengelig i esker med 30 stk. porsjonsposer på 1 g.