PURINA® DOG CHOW®

Hvorfor PURINA® DOG CHOW®

PURINA® DOG CHOW® ble utviklet for det dyret vi synes er mest enestående på denne planeten – nemlig hunden. I flere tiår har denne lidenskapen drevet oss til å skape førsteklasses hundeernæring.

Filosofien vår er at vi skal la hunder være hunder, siden det viktigste er at de får være sunne, aktive og bli elsket. Og nøkkelen til dette er selvsagt god ernæring.

Hundefôret vårt er inspirert av naturen og laget med utvalgte naturlige ingredienser, naturlig prebiotika og uten tilsatte kunstige fargestoffer, smaksstoffer eller konserveringsmidler. Fôret er tilpasset til alle behovene hunden måtte ha, uansett størrelse, alder eller helse.

I PURINA® DOG CHOW® vet vi at hunder har spesielle ernæringsbehov som varierer avhengig av a

lder og rase. Derfor har vi laget en serie av nøye tilpassede sammensetninger som tilfredsstiller hundens individuelle krav.

En nysgjerrig valp som elsker å jage etter baller, leker og blåsende løv har andre behov enn en eldre hund som kanskje er fornøyd med å ta en rolig luftetur hver morgen og kveld. Right Age Right Food-serien vår gir hunden et næringsrikt kosthold tilpasset alle faser av livet, fra energiske valper til gamle og trofaste følgesvenner.

Breed Group-serien

Jaktere, søkere, gravere, sniffere – hver rase har sine spesielle egenskaper og sitt næringsbehov. For å kunne gi hunden din det balanserte kostholdet den trenger, tilbyr PURINA® DOG CHOW® en rekke ulike typer hundefôr tilpasset ulike raser. Uansett om hunden er en retriever, spaniel, shepherd, setter eller terrier, har vi de riktige næringsstoffene en eventyrlysten hund har bruk for.

Lifestyle-serien

Energiske og kaloriforbrennende oppdagelsesferder, eller spaserturer i bedagelig tempo – uansett hvilke eventyr hunden din liker best, trenger den mat som holder den i form. Hvis hunden har følsom mage, trenger den kanskje mat som er lett å fordøye. Derfor har vi utviklet PURINA® DOG CHOW® Lifestyle-serien.