Våre varemerker for katter

cat brands

Hold kjæledyrene glade og friske

PURINA®-serien er bygget opp med over 125 års ekspertise. Derfor er vi utrolig stolte av at dyrefôret vårt er ett av Norges mest kjente og elskede varemerker. Vi forstår at det ikke finnes mange ting her i verden som er viktigere enn dine kjæledyrs helse og velbefinnende. Derfor er våre produkter sammensatt av PURINA®-eksperter for å gi kjæledyrene 100 prosent av næringsstoffene de trenger for å holde seg friske hver dag.

Her er en liste over våre varemerker. Velg en logo for å lese mer om hvert enkelt merke.

Friskies
X

FRISKIES®

Kattens personlighet tilfører hjemmet ditt noe helt spesielt. FRISKIES® er spesialutviklet for å holde katten sunn og frisk, og inneholder alle de viktige næringsstoffene den trenger og de sammensetningene den elsker mest, slik at den skal kunne fortsette å overraske og glede deg i mange år fremover!

Friskies
PURINA® PRO PLAN® KATT
X

PURINA® PRO PLAN®

PURINA® PRO PLAN® tilbyr en rekke avanserte, komplette og balanserte sammensetninger som er utmerkede næringskilder og er vitenskapelig bevist å kunne bidra til et langt og sunt liv. Ved å dra nytte av vitenskapen bidrar PURINA® PRO PLAN® til at eiere kan gi kjæledyrene sine den aller beste ernæringen. For oss er ernæring grunnlaget for optimal helse og velvære.

PURINA® PRO PLAN® KATT
one
X

Purina One®

PURINA ONE® er spesiallaget for å ivareta kattens komplette ernæringsbehov med sammensetninger for ulike livsfaser og livsstiler. Den avanserte og skreddersydde ernæringen i PURINA ONE® gjør at du kan se synlige virkninger på kattens helse etter bare tre uker.

Purina One Cat
PURINA® VETERINARY DIETS®
X

PURINA® VETERINARY DIETS®

PURINA® PRO PLAN® Veterinary Diets er en serie spesialisert hunde- og kattefôr som bistår veterinærer i ernæringsmessig behandling av en rekke tilstander hos katter og hunder.

PURINA® VETERINARY DIETS®
gourmet
X

GOURMET®

GOURMET®-serien tilbyr de høyeste standarder av smak og nytelse for katter med sans for de finere ting i livet. Den består av seks serier med en rekke ulike smaker og konsistenser – Gold, Perle, Mon Petit og Crystal Soups, som alle kommer i praktiske porsjonspakker.

Gourmet Gold, Perle og Mon Petit kattefôr

gourmet
Latz
X

Latz®

Oppdag den uimotståelige serien av Latz®-produkter som tilfredsstiller behovene til våre elskverdige pelskledde rakkere: smakfulle måltider som ser ut som maten du selv har laget, med oppsiktsvekkende kombinasjoner av smak og konsistens som er en fryd for kattens sanser – velsmakende gelé, saus og sprø garnering! Det er ikke overraskende at smarte katter velger Latz®.

Latz