gourmet

Hvorfor GOURMET®?

GOURMET® gjør alt for å glede katten og gi den en uimotståelig smaksopplevelse hver dag.

GOURMET® Gold

GOURMET® Gold tilbyr et bredt utvalg sammensetninger med ulike smaker og konsistenser som matkjennere kan nyte hver dag. Ingredienser av høy kvalitet tilberedes nøye for at sofistikerte katteganer skal få de beste smaksopplevelsene.

GOURMET® Perle

Noen katter kan være kresne og kravstore, og det kan være vanskelig å finne sammensetninger som frister dem. GOURMET® Perle er en smakfull samling av delikate sammensetninger som pirrer kattens sanser med uimotståelige smaksopplevelser hver dag. Å gi etter for fristelsen vil være en ren glede.

GOURMET® Mon Petit

GOURMET® Mon Petit er en serie av utsøkte GOURMET®-sammensetninger som er spesialutviklet for at katten din skal kunne nyte en rekke ulike smaker i riktig størrelse – fine stykker av kjøtt eller fisk tilberedes med lekker saus og resulterer i et utmerket måltid. GOURMET® Mon Petit er lidenskapelig utviklet av GOURMET®, og kommer i 50 g porsjonsposer for at katten alltid skal få et ferskt måltid. GOURMET® Mon Petit…. et utvalg av sukkulente måltider i akkurat passe porsjoner.

GOURMET® Crystal Soups

En smakfull suppe laget med rikelige mengder av naturens fineste ingredienser, som gjenkjennelige biter av kylling eller sjømat du kan servere med god samvittighet. Serveres som forrett, godbit, mellommåltid eller sammen med tørrfôr.