perros
SAMFUNNET

FREMME ANSVARLIG KJÆLEDYRHOLD MED PROGRAMMER FOR BARN

Vårt mål

Innen 2023 vil 2 000 000 barn ha deltatt i våre programmer for ansvarlig kjæledyrhold.

92

Hva vi har oppnådd hittil

92% oppnådd

I 2020 har totalt 1846129 barn over hele Frankrike, Italia, Tyskland, Nederland, Sveits, Russland og Spania blitt utdannet til ansvarlig kjæledyr eierskap via våre programmer. Vi samarbeider også med mange forskjellige typer organisasjoner for å hjelpe oss med å levere disse programmene inn og ut av klasserommet.

Siden barn er neste generasjon kjæledyrseiere, er det viktig at de anerkjenner fordelene og får kjæledyrutdanning. Målet med vårt digitale program for ansvarlig dyreeier, 'Pet School', er å forbedre livene til både unge eiere og deres kjæledyr. Den lærer barna hvordan de skal nærme seg et kjæledyr, hvordan de kan forstå oppførselen og hvordan de skal ta vare på, mate og stelle det. Programmet kjører i 6 av våre ti beste markeder og er tilgjengelig på mange språk.

Vårt synspunkt

I Purina tror vi at livet blir rikere når mennesker og kjæledyr knytter bånd med hverandre, og at det finnes mange fordeler med å eie kjæledyr. Barna våre er neste generasjon av dyreeiere, og det er viktig at de ser fordelene med det å ha kjæledyr og forstår hvordan de best skal oppføre seg rundt dem. Kjæledyr lærer barna verdifulle ting om ansvar, å vise kjærlighet og respektere grenser.

Vi ønsker å sikre at så mange barn som mulig i Europa lærer om ansvarlig dyrehold, alt fra hvordan man nærmer seg et kjæledyr, forstår atferden deres, viser omsorg, fôrer og steller dem, slik at de kan bli ansvarlige kjæledyreiere i fremtiden.

Erfaringen med det å være sammen med kjæledyr kan være spennende og vekke sterke følelser, spesielt for barn.

Eksisterende programmer

Over hele Europa har en rekke land drevet vellykkede programmer for ansvarlig dyrehold mange år allerede.

Det italienske dyrevelferdsorganet "Scuola di Petcar" har vært aktivt i 10 år og lært opp omlag 250 000 barneskoleelver og familiene deres om fordelene ved ansvarlig kjæledyrhold.

Vi har lignende programmer i land som Frankrike, Russland og Tyskland, for å nevne noen.

Sammen med Nestlé engasjerer vi oss for å gjøre en forskjell.

Akkurat som vi jobber for å forbedre livene til kjæledyr og menneskene som elsker dem, jobber vårt moderselskap Nestlé for å forbedre livskvaliteten og bidra til en sunnere fremtid for enkeltpersoner og familier, våre lokalsamfunn og planeten.

Les mer om Nestlé i samfunnet

Andre Mål