perros
KJÆLEDYR

INNOVASJON SOM FORBEDRER KJÆLEDYRS HELSE OG VELVÆRE

Våre mål

Fra 2020 til 2022 vil vi lansere 10 nye produkter som har fokus på å forbedre kjæledyrs helse og velvære.

100

100 % Oppnådd

Fra 2018-2020 satte vi oss et mål om å lansere 14 nye produkter for å forbedre helse og velvære for kjæledyr. I 2020 hadde vi lansert 37 nye produkter - totalt over 23 produkter.

Vi har en rik historie innen innovasjon og fortsetter å innovere for å forbedre helsen og velvære til kjæledyr er fortsatt en prioritet for oss. Fra forpliktelsene våre ble lansert i 2016, hadde vi allerede lansert 19 nye produkter, inkludert Purina® DENTALIFE® og Purina®ONE® Bifensis, og ble publisert i 17 vitenskapelige tidsskrifter, og slo vårt opprinnelige mål om 16 nye produkter fra 2016-2018.

I 2021 var en av lanseringene våre revolusjonerende innovasjon, PRO PLAN® LIVECLEAR®, den første og eneste kattemat som reduserer allergener som finnes på katthår og dander. Dette banebrytende dietten er resultatet av mer enn et tiår verdt Purina-forskning dedikert til å finne en trygg, effektiv og kattevennlig tilnærming i behandlingen av katteallergener.

Ernæring er det viktigste i det vi gjør, og det er bare en av de viktigste måtene vi hjelper til med å skape rikere liv for kjæledyr og mennesker som elsker dem. 


 

liveclear

Vårt synspunkt: Purina, Forskning og Ernæring

Vi er et selskap av kjæledyreiere og kjæledyrelskere, fra våre forskere og ernæringseksperter til våre markedsførings- og salgsfolk. Vi engasjerer oss i forståelsen av kjæledyrs ernæringsmessige, atferdsmessige og sosiale behov og fokuserer på å gjøre alt vi kan for at de skal være sunne og lykkelige. 

Vi har en grunnleggende tro på at vitenskapelig bevist ernæring av høy kvalitet er essensielt for kjæledyrs velvære. Og det er derfor vi helt fra selskapet vårt ble stiftet og videre i alt vi gjør, har holdt løftet om å tilby ernæring av høy kvalitet med vitenskapelig dokumenterte resultater. I Purina har ernæring hovedrollen.

Vi har en grunnleggende tro på at vitenskapelig bevist ernæring av høy kvalitet er essensielt for kjæledyrs velvære. Det er derfor vi helt fra selskapet vårt ble stiftet og videre i alt vi gjør, har holdt løftet om å tilby ernæring av høy kvalitet med vitenskapelig dokumenterte resultater. I Purina har ernæring hovedrollen.

Som en av verdens ledende dyrefôrprodusenter har vi gjort betydelige investeringer i forskning, innovasjon og forståelse av kjæledyr. Vi har et ansvar overfor kjæledyrene og deres eiere om å bruke denne kunnskapen, forskningen og utviklingsekspertisen vår til å tøye grensene og fortsette å utvikle produktene våre, også for kjæledyr med spesielle behov og de som trenger foreskrevet ernæring fra veterinær.

Vi samarbeider med anerkjente kolleger og ledende veterinærer over hele verden og er begeistret over utsikten til å fremme innovasjon som gir viktige fremskritt innen kjæledyrs helse og velvære.

Sammen med Nestlé engasjerer vi oss for å gjøre en forskjell.

Akkurat som vi jobber for å forbedre livene til kjæledyr og menneskene som elsker dem, jobber vårt moderselskap Nestlé for å forbedre livskvaliteten og bidra til en sunnere fremtid for enkeltpersoner og familier, våre lokalsamfunn og planeten.

Les mer om Nestlé i samfunnet

Andre Mål