perros
SAMFUNNET

HJELPE HJEMLØSE DYR

Vårt mål

Innen 2023 vil de 10 største markedene våre i Europa støtte adopsjonsprogrammer og organisasjoner for å bidra til å øke antallet adopsjoner av kjæledyr.

90

Hva vi har oppnådd hittil

90 % oppnådd

I 2020: 15 land hadde etablert partnerskap for kjæledyradopsjon i samarbeid med 28 partnere.

I 2019: 13 land hadde etablert partnerskap for kjæledyradopsjon i samarbeid med 22 partnere.

Totalt har 28 land, inkludert Frankrike, Italia, Polen, Spania, Storbritannia, Russland og mange andre, etablert partnerskap for kjæledyradopsjon med omtrent 50 forskjellige organisasjoner. Alle disse organisasjonene er dedikert til å hjelpe så mange kjæledyr som mulig med å finne nye hjem. Ved å samarbeide kan vi sikre helse, sikkerhet og velvære til enda flere kjæledyr. Totalt ble 98731 husdyr omplassert av våre partnerorganisasjoner i løpet av 2019-2020.

I tillegg til dette donerte vi under COVID 19-utbruddet over 3 millioner måltider til husly og dyrevelferdsorganisasjoner i mer enn 15 land over hele Europa, Midtøsten og Nord-Afrika.

Vårt synspunkt: Purina, partnerskap og samarbeid

Vi i Purina elsker kjæledyr og har en lidenskapelig tro på at det å ha kjæledyr gir fordeler både til enkeltpersoner og samfunnet som helhet. Selv om de fleste dyreelskere ikke ville vært kjæledyrene sine foruten og mesteparten av verdens kjæledyr blir tatt godt vare på, finnes det av økonomiske og sosiale årsaker til at tusenvis av hunder, katter og andre dyr som forlates hvert år, og tallene stiger.

Vi vet at vi står i en unik posisjon og vi involverer oss allerede i en rekke programmer som jobber for adopsjon av kjæledyr gjennom samarbeid og partnerskap, men vi vil fortsette å bruke erfaringen vår og partnerskapene våre i enda flere land for å hjelpe kjæledyr med å finne kjærlige hjem.

Over hele Europa støtter vi programmer for kjæledyradopsjon for å finne gode hjem til enda flere dyr. Vi sender mat til adopsjonssentre og støtter flere adopsjonsbevissthetsarrangementer og opplæringskampanjer om fordelene og ansvaret som kjæledyradopsjon medfører.

Vi vet at båndet mellom kjæledyr og mennesker har mange fordeler, og derfor ser vi etter konkrete løsninger for å skape et rikere liv for kjæledyr og menneskene som elsker dem.

Eksisterende programmer

I Purina er samarbeid og partnerskap en viktig del av arbeidet vårt med å hjelpe kjæledyr. Vi kan se den store forskjellen vi allerede gjør gjennom våre eksisterende partnerskap med veldedige organisasjoner over hele regionen. Dyrehjemmene vi samarbeider med, er våre helter. De gjør en kjempeinnsats for kjæledyr i nød. Her er noen av dem, både i nærheten og langt unna:

Noen av disse er:

Djurens Vänner, Stockholms Katthem og Djurhemmet i Aggarp i Sverige,

Dyrebeskyttelsen Norge i Norge,

SEY i Finland

Cats Protection i Storbritannia;

ENPA i Italia;

The ‘Giving Hope’ Fund og RunForDogs Fund i Russland

VIVA! i Polen;

Guau, Las Nieves and Amigos Del Perro i Spania;

Dublin SPCA i Irland.

Sammen med Nestlé engasjerer vi oss for å gjøre en forskjell.

Akkurat som vi jobber for å forbedre livene til kjæledyr og menneskene som elsker dem, jobber vårt moderselskap Nestlé for å forbedre livskvaliteten og bidra til en sunnere fremtid for enkeltpersoner og familier, våre lokalsamfunn og planeten.

Les mer om Nestlé i samfunnet

Andre Mål