​PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Feline NF Renal Function (Tørrfôr)

Et komplett tørrfôr, vitenskapelig sammensatt for voksne katter med kronisk nyresykdom.

Dette tørrfôret støtter normal nyrefunksjon hos katter med kronisk nyresvikt gjennom begrensede mengder høykvalitetsproteiner og begrensede nivåer fosfor.

HER KAN DU KJØPE

Kronisk nyresvikt er en av de vanligste og viktigste sykdommene hos eldre katter. Katter over ti år har cirka 4–5 ganger større sjanse for å utvikle sykdommen, og risikoen hos katter over 15 år er cirka 20 ganger så høy. Dette fôret har en meget god smak for å tilfredsstille katter med dårlig appetitt som følge av nyresykdom.

Dette er et veterinærfôr beregnet på katter med påvist nyresykdom, og bør alltid gis under tilsyn av veterinær. Det passer ikke for katter som har behov for et høyt protein- eller fosforinntak, som drektige hunnkatter og kattunger i vekst.

Herlig smak for å tilfredsstille nyrepasienter med dårlig appetitt

Herlig smak for å tilfredsstille nyrepasienter med dårlig appetitt

Lavt fosforinnhold for å bidra til å bremse utviklingen av nyresykdom.

Lavt fosforinnhold for å bidra til å bremse utviklingen av nyresykdom.

Begrenset høykvalitetsprotein for å bidra til å minimere muskeltap og dannelse av giftstoffer

Begrenset høykvalitetsprotein for å bidra til å minimere muskeltap og dannelse av giftstoffer

Vær oppmerksom på at alle anvisninger som er beskrevet for PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS er ment som ernæringsmessig støtte til katter med de nevnte tilstandene, og ikke som erstatning for riktig medisinsk behandling. Veterinary Diets skal brukes under veiledning fra veterinær.

Hvor mye veier kjæledyret ditt?

Kroppsvekt (kg) g/dag
2 30
3 45
4 65
5 80
>5 +15 g/kg

En gradvis overgang til et nytt fôr kan være spesielt gunstig for katter med kronisk nyresvikt. Katter med kronisk nyresvikt som forblir appetittløse, eller katter som er anorektiske, bør utredes for kvalme og uremisk gastritt.

Der det er grunn til bekymring for tilstrekkelig væskeinntak, anbefales det sterkt å prøve våtfôret PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS NF Renal Function™. Katter med kronisk nyresvikt bør få Feline NF Renal Function livet ut.

Mais*, Ris*, Soyamel*, Hvetemel*, Hveteglutenmel*, Animalsk fett, Dehydrert fjærkreprotein*, Hydrolysat*, Maisglutenmel*, Tørket egg *, Ertefiber, Tørket betemasse, Mineraler, Fiskeolje, Gjær.
*Proteinkilder

Tilleggsstoffer:

Næringstillegg:

 • IE/kg: Vit. A: 37 000; Vit. D3: 1200; Vit. E : 650
 • mg/kg: Taurin: 1 400; Jernfumarat (Fe: 45); Jernsulfat monohydrat (Fe: 75); Kalsiumjodat vannfritt (I: 2,0); Kobbersulfat pentahydrat (Cu: 12); Mangansulfat monohydrat (Mn: 36); Sinksulfat monohydrat (Zn: 120); Natriumselenitt (Se: 0,11)

Analytiske bestanddeler:

 • Protein: 26%
 • Fettinnhold: 12,5%
 • Råaske: 5%
 • Fiber: 3%
 • Kalsium: 0.7%
 • Fosfor: 0.5%
 • Natrium: 0.2%
 • Kalium: 0.85%
 • Essensielle fettsyrer: 1.3%

VURDERINGER

Del dette med folk du kjenner

ShareEmailLinkedInFB