Your Pet, Our Passion.
PURINA ONE Hero Image
Purina ONE Dog
Advanced tailored nutrition for visible health improvements for dogs of all life stages and sizes.

Vår ekspertise

Ved å kombinere år med innovasjon i kjæledyrpleie med ernæringsekspertise, kan vi gi deg et bredt spekter av produkter skreddersydd for å møte hundens behov. Vårt utvalg vil gi hunden komplett og balansert ernæring for synlig helse, i dag og i morgen.

Hjelper med å balansere tarmfloraen for hverdagslig helse.

Våre nye Purina ONE tørroppskrifter er utviklet av Purina-veterinærer og ernæringsfysiologer og er laget med ingredienser av høy kvalitet. For å hjelpe til med å balansere tarmfloraen og støtte fordøyelseshelsen og immunsystemet hans for å holde hunden frisk.

Når tarmfloraen er balansert, er også hundens generelle helse balansert.

En hunds tarmflora er et økosystem med billioner av mikroorganismer som lever i tarmen. Med ingredienser av høy kvalitet som sukkerroemasse i små knasende nuggets og mykere biter, hjelper hvert deilige måltid å opprettholde en sunn tarmflora ved å balansere de gode og dårlige bakteriene. For hundens generelle helse og velvære.

Ingredienser av høy kvalitet for å holde han sunn.

I over 85 år har våre ernæringseksperter og veterinærer for kjæledyr utviklet oppskrifter som møter de spesifikke behovene til hunden din. Purina ONE®-oppskrifter er rike på protein av høy kvalitet for å støtte et sterkt immunforsvar. De er en kombinasjon av ingredienser av høy kvalitet med innovative og smakfulle formler for å støtte hundens velvære, i dag og i morgen.

Alle hunder er forskjellige og det samme er deres behov. Oppdag hele sortimentet. 

Hunder er fantastiske følgesvenner! Men alle hunder er ikke like, derfor er heller ikke deres ernæringsmessige behov like. Det er derfor vi har laget et bredt utvalg av ernæring spesielt skreddersydd for dem, avhengig av størrelse, alder og spesielle krav. For å nyte hvert måltid, hver dag

Mini range
Mini range
Din lille hund har spesifikke ernæringsbehov. Det er derfor Purina-eksperter utviklet Purina ONE® MINI/SMALL. Tilgjengelig i tørr og våt form i både livsfase og livsstilsformler for synlig helse.
Medium/Maxi Range
Medium/Maxi Range
Spesielt formulert for å møte hundens unike behov, er denne skreddersydde ernæring bevist til å levere synlig helse for livet. Purina ONE® er tilgjengelig i både livsfase- og livsstilsformler.
3 week challenge