Your Pet, Our Passion.
Oppdag PRO PLAN EXPERT CARE NUTRITION for katter
PRO PLAN
Vår PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION-serie for katter er vitenskapelig utviklet i samarbeid med veterinærer for å tilby kvalitetsernæring.

OPPDAG DEN IMMUNSYSTEMSTØTTENDE EFFEKTEN AV ACTI-PROTECT™​

PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION-serien med ACTI-PROTECT™ er beriket med Colostrum, et bioaktivt næringsstoff som har vist seg å støtte immunforsvaret og fremme sunn fordøyelse. Sortimentet er utviklet i samarbeid med veterinærer. Den gir livslang ernæringsstøtte og aktiv beskyttelse for katter i alle livsstadier.

PRO PLAN® EXPERT CARE ERnUTRITION for kattunger
Vår ernæring
PRO PLAN® EXPERT CARE ERnUTRITION for kattunger
Med vitenskapelig utvalgte næringsstoffer som fremmer sunn vekst og utvikling.
PRO PLAN® EXPERT CARE NÆRING Sterilisert
Vår ernæring
PRO PLAN® EXPERT CARE NÆRING Sterilisert
Beregnet på å bidra til å bevare muskelmassen under vekttap og etter kastrering/kastrering. Inneholder næringsstoffer som fremmer sunne urinveier.
PRO PLAN® EXPERT CARE NÆRING Sterilisert Senior 7 år+
Vår ernæring
PRO PLAN® EXPERT CARE NÆRING Sterilisert Senior 7 år+
Skreddersydd ernæring som støtter vitale funksjoner hos katter i alderen syv år eller eldre.
Utnytt vitenskapens kraft

Du er den som bidrar mest til kattens velvære, derfor er vi forpliktet til å dele all vår erfaring innen ernæring og dyrestell med deg slik at du kan tilby katten din et sunt liv.

Vi bryr oss om kjæledyr og vi jobber hardt for å behandle helseproblemene deres i de områdene som utgjør den største forskjellen i deres liv og i livene til deres eiere.

PRO PLAN® Veterinary Diets for katter

PRO PLAN® Veterinary Diets-serien hjelper veterinærer å gi ernæringsmessig støtte i behandlingen av visse helseproblemer hos katter. Disse kliniske diettene og relaterte produktene gjør det mulig for veterinærer å forbedre effektiviteten til generelle behandlingsprotokoller med spesifikke og vitenskapelig beviste formler.

Pro Plan logo

Relaterte PRO PLAN®-artikler: