Your Pet, Our Passion.
Kvinne som snakker med bulldog

Vår ernæringsfilosofi

Hvert kjæledyr fortjener den beste ernæringen.

Vi begynner med å se for oss en verden der kjæledyr lever sitt beste liv lenger, og selv de mest utfordrende helseproblemene kan håndteres effektivt gjennom ernæring.

Drevet av denne visjonen og en urokkelig lidenskap for kjæledyr, bruker vi mer enn 90 år av vår vitenskapelige ekspertise innen kjæledyrernæring, fysiologi og atferd for å gjøre nye oppdagelser og flytte grenser, skape ernæringsløsninger som utgjør en dyp forskjell. Vår jobb er å forestille seg det umulige og slippe løs kraften i ernæringen for å hjelpe alle kjæledyr til å leve bedre og lengre liv.

Denne filosofien påvirker beslutningene vi tar og troen som veileder oss hver dag.

Disse troene er:

1. Utmerket ernæring bør være tilgjengelig for alle hunder og katter

Vi mener at utmerket ernæring bør være tilgjengelig for alle hunder og katter overalt. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av produkter som lar kjæledyrseiere velge et fôr som passer for kjæledyret deres. Vi vil at alle kjæledyrseiere skal føle seg trygge på at maten deres oppfyller eller overgår lover og industristandarder - men vi vil også at alle kjæledyreiere skal føle seg trygge på at de har tatt det riktige valget.

2. Ernæring starter med å forstå næringsstoffer, ikke bare ingredienser

Vi tror ernæring starter med å forstå næringsstoffer, ikke bare ingredienser. De beste ingrediensene er de som samarbeider med andre for å forbedre hverandres ytelse. En smartere næringsblanding vil være mer fordøyelig og effektiv for et kjæledyr enn en enkelt ingrediens. Det er derfor vi ikke formulerer kjæledyrfôret vårt på en ingrediens-for-ingrediens-basis, men måler i stedet hvordan ulike formuleringer påvirker et kjæledyrs generelle helse.

3. Innovasjon bør tilstrebes, alltid med fokus på kjæledyrets ernæringsbehov, sikkerhet og velvære

Vi mener at innovasjon bør tilstrebes, alltid med fokus på kjæledyrets ernæringsbehov, sikkerhet og velvære. Det er derfor vi har vårt kjæledyromsorgssenter, hvor fôringsstudiene våre bidrar til å utvikle en bedre forståelse av de naturlige preferansene, ernæringsbehovene og atferden til hunder og katter. Vårt trente og omsorgsfulle personale behandler våre hunder og katter med respekt og hengivenhet fordi vi er kjæledyreiere selv.

4. Matopplevelser skal være hyggelige, samtidig som de skal levere optimal næring

Vi mener at matopplevelser skal være hyggelige, samtidig som de leverer optimal ernæring. Det er grunnen til at hvert kjæledyrfôr vi produserer oppfyller europeiske og nasjonale regulatoriske standarder før det kommer i nærheten av kjæledyrets matskål. Hos Purina ser vi industristandarder som bare et startsted. Alle produktene våre oppfyller ikke bare disse standardene, men mange går utover dem, frivillig etter European Pet Food Industry Federation (FEDIAF) retningslinjer, som oppfordrer kjæledyrfôrselskaper til å sikre at produktene deres er trygge for kjæledyr. Vi gjør alt dette for å gi optimal ernæring for kjæledyr.

5. Ernæringsbehovene til kjæledyr er unike

Vi tror at kjæledyrs ernæringsbehov er unike. Derfor har vi blitt en global leder innen kjæledyrfôr. Vi ønsker ikke å følge industrien, vi ønsker å drive den fremover, så vi studerer for eksempel hva som driver kjæledyrfedme til virkningen av trender og oppdagelser innen menneskelig ernæring. Arbeidet vi gjør er en del av vårt oppdrag for å berike livet til kjæledyr og gjøre dem i stand til å leve lange, sunnere liv.

Kontakt oss

Kontakt oss

Vi er her for å svare på alle dine spørsmål om produktene våre - store som små.​

Kontakt oss direkte når som helst, hvordan som helst. Telefonen vår er åpen hverdager kl 09.00 til 16.00.

Vennligst merk at i løpet av sommeren (8. juli til 2. august) kan forbrukerkontakt nås via telefon på hverdager mellom kl. 9-12.