Your Pet, Our Passion.
Off
Alle Purina-merkene

Vi er stolte av våre merkevarer

Klare øyne, en skinnende pels og en leken personlighet er tegn på et sunt kjæledyr, og det hele starter med et riktig kosthold. Det er derfor vi jobber kontinuerlig for å fremme vitenskapen om kjæledyrs helse og ernæring. Hold kjæledyret ditt lykkelig, sunt og sterkt med Purina.

Varemerker for katter

Latz katt
Latz
Vi har utviklet uimotståelig kattemat fra Latz som metter alle herlige, rampete katter. Porsjonene ser ut som de ble tilberedt av deg hjemme på kjøkkenet og med oppsiktsvekkende kombinasjoner av teksturer og smaker som appellerer til kattens smaksløker: smakfulle geléer, sauser og til og med knasende pålegg! Det kommer ikke som noen overraskelse at smarte katter får Latz.
Gourmet hvit katt
Gourmet
Gourmet kattemat er laget etter de høyeste standarder for smak og nytelse for å appellere til katter med smak for de finere tingene i livet. Laget for å gi et bredt spekter av smaker og teksturer i forskjellige områder - Gold, Perle, Mon Petit og Nature's Creations - alt tilberedt i praktiske porsjoner for enkel servering.
Purina En grå katt
Purina ONE for katter
Dens skreddersydde formler er spesielt formulert for å møte kattens unike behov og er bevist å gi synlige helseforbedringer for livet. Purina One er tilgjengelig for alle livsstadier og livsstilsformler.
Friskies kattemat
Friskies Katt
Kattens personlighet tilfører noe helt spesielt til hjemmet ditt. For å holde katten din glad og sunn, er Friskies® våt og tørr kattefôr formulert for å inneholde 100 % komplette og balanserte ernæringen, i en rekke deilige oppskrifter den elsker, slik at katten din kan fortsette å overraske og glede seg hver dag , i årene som kommer.
Pro Plan katt
PRO PLAN for katter
Hver katt har forskjellige ernæringsbehov, og disse vil endre seg til forskjellige tider i livet. Diettene i PRO PLAN-serien er ekspert formulert for å møte noen av disse skiftende behovene. Ved å bruke ledende vitenskap, er PRO PLAN i stand til å gi vitenskapelig beviste fordeler som bidrar til å støtte velvære gjennom hele livet. Fra ernæring for å støtte immunsystemet, til veterinærdietter og ernæring for å støtte skarpe sanser, sensitiv hud og fordøyelse.
PPVD kattehelt
PRO PLAN Veterinary Diets for katter
PRO PLAN Veterinary Diets-serien er laget for å hjelpe veterinærer med å gi ernæringsmessig støtte for spesifikke kattehelseforhold. Utvalget av kliniske dietter og relaterte produkter gjør det mulig for veterinærer å styrke effektiviteten til den generelle behandlingsprotokollen med målrettede, vitenskapsbaserte og velprøvde formler.
Oppdag PRO PLAN Expert Care Nutrition for katter
PRO PLAN Expert Care Nutrition for katter
Vår PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION-serie for katter er vitenskapelig utviklet i samarbeid med veterinærer for å tilby kvalitetsernæring.

Varemerker for hunder

PRO PLAN for hunder
PRO PLAN for hunder
Hver hund har forskjellige ernæringsbehov, og disse vil endre seg til forskjellige tider i livet. PRO PLAN-seriens dietter er ekspert formulert for å møte noen av disse skiftende behovene. Ved å bruke ledende vitenskap, er PRO PLAN i stand til å gi vitenskapelig beviste fordeler som bidrar til å støtte velvære gjennom hele livet. Fra ernæring som støtter immunforsvaret, til veterinærdietter og ernæring for å støtte hjernefunksjon, sensitiv hud og fordøyelse.
PRO PLAN Veterinary Diets for hunder
PRO PLAN Veterinary Diets for hunder
PRO PLAN Veterinary Diets-serien er laget for å hjelpe veterinærer med å gi ernæringsstøtte for spesifikke hundehelseforhold. Utvalget av kliniske dietter og relaterte produkter gjør det mulig for veterinærer å styrke effektiviteten til den generelle behandlingsprotokollen med målrettede, vitenskapsbaserte og velprøvde formler.
PRO PLAN Expert Care Nutrition for hunder
PRO PLAN Expert Care Nutrition for hunder
Vår PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION-serie for hunder er vitenskapelig utviklet i samarbeid med veterinærer for å tilby kvalitetsernæring.
Adventuros
Adventuros
Laget for hunder med en naturlig følelse av eventyr, er Purina Adventuros-godbitene fulle av spennende smaker som bare venter på å bli sluppet fri!
Dentalife
Dentalife
Med en unik seig porøs tekstur og karakteristiske rygger som masserer tannkjøttet, er denne tyggepinnen, designet for daglig bruk, vitenskapelig bevist til å redusere oppbygging av tannstein og fungerer som et naturlig rengjøringsmiddel.
Friskies hund
Friskies hund
Du og hunden din deler et spesielt bånd, og de er en stor del av hver familie. For å holde hunden din glad og sunn, er Friskies® hundefôr formulert for å inneholde all den 100 % komplette og balanserte ernæringen den trenger, i en rekke deilige oppskrifter som hunder elsker, slik at hunden din kan fortsette å overraske og glede deg hver dag, i flere år fremover.
Purina ONE Dog
Purina ONE Dog
Spesielt formulert for å møte hundens unike behov, er våre tilpassede oppskrifter bevist å gi synlige helseforbedringer for livet.