Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Friskies kattemat
Pro Plan Vet Diets
Et utvalg produkter for å møte behovene til hunder med spesifikke behov.

Oppdag effektiv klinisk ernæring fra PRO PLAN Veterinary Diets.

Utvalget av kliniske dietter og relaterte produkter gjør det mulig for veterinærer å styrke effektiviteten til den generelle behandlingsprotokollen med målrettede, vitenskapsbaserte og velprøvde formler.

Oppdag mer:

Pro Plan Fortiflora
Vår vitenskap
PRO PLAN FortiFlora
PRO PLAN FortiFlora Canine Probiotic er et komplementærfôr for hunder og valper som har vist seg å støtte deres naturlige forsvar samtidig som det minimerer gastrointestinale forstyrrelser og opprettholder en sunn mikroflorabalanse. Den fungerer også som en smaksforsterker på grunn av sin fantastiske smak. Dryss ganske enkelt en pose på hundens vanlige mat en gang om dagen.
PPVD HA
Vår vitenskap
PRO PLAN Veterinary Diets
Hele vår Pro Plan Veterinary Diets-serie har fått et fantastisk nytt utseende. Det er nå lettere å gjenkjenne, lettere å forstå og lettere å mate, med den samme enestående ernæringen du og kjæledyrene dine elsker.

Bla gjennom produktene våre basert på tillatelse:

Vær oppmerksom på at alle indikasjoner for PRO PLAN Veterinærdietter som er nevnt er for ernæringsmessig støtte til hunden med den angitte tilstanden og utelukker ikke passende medisinsk behandling. Veterinærdiettene bør brukes under veterinærtilsyn.

Oppdag vårt utvalg:

PPVD masterlogo

Relaterte artikler fra PRO PLAN Veterinary Diets: