Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Katt som ser tilbake over skulderen

Vår vitenskap

En historie med innovasjon gjennom årene.

Purinas fokus på vitenskapen om kjæledyrernæring og hvordan det kan spille en kraftig rolle i kjæledyrhelsen strekker seg over nesten et århundre, med gjennombrudd som har redefinert industristandarder.

Selv om det aldri har vært enklere å finne informasjon om kjæledyrmat, kan det være vanskelig å finne pålitelig informasjon. Så i 2018 lanserte vi Purina Institute – en global stemme som deler vitenskapen om ernæring med veterinærer og vitenskapelige tankeledere for å hjelpe kjæledyr til å leve bedre og lengre liv.

Purina Institute deler banebrytende forskning fra mer enn 500 Purina-forskere og dyrepleieeksperter, som jobber på tvers av et omfattende nettverk av åtte FoU-anlegg rundt om i verden. Purinas FoU-team er uovertruffen i størrelse og omfatter et bredt spekter av spesialiteter, inkludert ernæringsfysiologer, veterinærer, atferdsforskere, immunologer, kjemikere, molekylærbiologer, matforskere, smakseksperter og genomikk- og bioinformatikkspesialister.

 

Vi føler veldig sterkt for dette. Vi er aldri ferdige. Vi har aldri lært nok, og vi kan aldri vite nok. Så vi prøver å hele tiden strebe etter forbedret velvære for kjæledyret.

Dan Smith, visepresident og global sjef for FoU. Nestlé Purina.

Å være en del av Nestlé, verdens største mat- og ernæringsselskap, gir mange muligheter til å utforske sammenhengen mellom kjæledyr og menneskers helse. Ved å dele ekspertise mellom våre vitenskapelige team, har Purina Institute allerede vært i stand til å anvende nøkkelkunnskap på områder som probiotika og kognitiv svikt.

For å finne ut mer om Purinas banebrytende arbeid og for å utforske det store utvalget av vitenskapelige ressurser tilgjengelig gjennom Purina Institute, besøk www.purinainstitute.com

Vår vitenskapelige arv

Kontakt oss

Kontakt oss

Vi er her for å svare på alle dine spørsmål om produktene våre - store som små.​

Kontakt oss direkte når som helst, hvordan som helst. Telefonen vår er åpen hverdager kl 09.00 til 16.00.