Your Pet, Our Passion.
dentalife
Dentalife
Et sunt kjæledyr starter med en sunn munn. Ta vare på hundens tenner daglig med Dentalifes naturlige rengjøringsfunksjon.

Purina Dentalife fungerer takket være en mekanisk handling, som fremmer tygging og fysisk "børsting" av overflaten på hundens tenner.

Kombinasjonen av produkttekstur, form og dimensjon på tygget betyr at den kan rense selv de tennene bak i hundens munn som kan være vanskelig å nå. Det er her tennene naturlig er mer følsomme for plakk og tannstein.

Collie venter på å motta en Dentalife-pinne - 28 dagers forskjell
Innovasjon fra
Dentalife

Se forskjellen på 28 dager

Forbedre hundens tannhelse med bare én pinne fra Dentalife om dagen. Det er vitenskapelig bevist å redusere oppbygging av tannstein i løpet av 28 dager.

Bla gjennom vårt utvalg:

Med en unik seig porøs tekstur og karakteristiske rygger som masserer tannkjøttet, er denne tanntyggen, designet for daglig bruk, vitenskapelig bevist til å redusere oppbygging av tannstein og virker gjennom et naturlig rensemiddel.

Fordeler med Dentalife

Dental effekt

  • Vitenskapelig bevist til å redusere oppbygging av tannstein
  • Tøff porøs tekstur
  • Naturlig rengjøring
  • Renser selv tennene som er vanskelig å nå

Sunn sammensetning

  • Ingen tilsatte kunstige smaker eller farger
  • Ikke tilsatt sukker og lavt fettinnhold
  • Laget med naturlige ingredienser
  • Vitamin D og kalsium for sterke tenner

Råd fra våre eksperter

Terrier hos veterinærene
Tannhelse
Ta vare på hundens tenner
Visste du at tannproblemer er den hyppigst diagnostiserte helsetilstanden hos alle hunder over 3 år? Siden hundens tenner og tannkjøtt er like utsatt for sykdom som ditt, sørg for at du gir den samme omsorgen og oppmerksomheten til hundens tannhelse som du gjør til din egen.
Labrador peser
Tannhelse
Dårlig ånde hos hunder
Sammen med en logrende hale og gjørmete poter, kan mange av oss anta at dårlig ånde hos hunder bare er et annet hverdagstrekk ved en hund. Men dårlig ånde hos hunder kan faktisk være et tidlig tegn på noen tannhelseproblemer.