Your Pet, Our Passion.
Kvinne med 2 hunder ved sjøen

Om oss

Vi tror at kjæledyr og mennesker er bedre sammen.

Vår historie

Båndet mellom kjæledyr og mennesker er virkelig unikt. Et forhold bygget på felles vennskap, opplevelser og kjærlighet, inspirerer vår tro på at når mennesker og kjæledyr knyttes sammen, blir livet rikere. Det er derfor vi har utviklet godt smakende, livsforbedrende fôr for katter og hunder i alle aldre og livsstiler i over 125 år.

Vår portefølje av høyt elskede merkevarer berører millioner av liv hver dag. Ved å tilby et bredt spekter av priser og ernæringsmessig kvalitet – fra god til eksepsjonell – sikrer vi at komplett og balansert ernæring er tilgjengelig for alle.

Som kjæledyrelskere og eiere selv vet vi hvordan kvalitetsernæring kan hjelpe kjæledyr og deres eiere til å leve lykkeligere, sunnere og lengre liv sammen. Å skape rikere liv for kjæledyr og menneskene som elsker dem er det vi gjør best og hvorfor vi eksisterer.

Kjæledyr og mennesker er bedre sammen.

Vår hensikt

Purinas globale formål er: Å skape rikere liv for kjæledyr og menneskene som elsker dem. Vårt formål er basert på vår arv og tro: Når kjæledyr og mennesker knytter bånd, blir livet rikere #WeAreBetterWithPets Det gjenspeiler vår ekspertise og forholder seg til utfordringene i verden rundt oss. Det er en motivasjon som inspirerer våre ansatte hver dag.

Vår ambisjon

Vår tilnærming er å lytte til interessentene våre, forstå hva som er viktigst for dem, hvilke spørsmål de har og hvilke områder de ønsker at Purina skal fokusere på på både lokalt og europeisk nivå for å bli det mest pålitelige PetCare-selskapet rundt om i Europa.

Vår visjon

Når vi utvikler og transformerer Purina fra et kjæledyrfôrselskap til et økosystem for kjæledyrpleie, vil vi utforske nye måter å levere de aller beste opplevelsene for kjæledyreiere og oppfylle formålet vårt om å skape rikere liv for kjæledyr og menneskene som elsker dem.

Det er bare ved å kombinere vår kjæledyrfôrekspertise og porteføljestyrke med nye forretningsmodeller og partnerskap at vi vil hjelpe flere mennesker å oppleve de fantastiske fordelene som kjæledyr bringer til livene våre.

Å bygge Purinas økosystem til å bli Norges ledende kjæledyrpleieleverandør, fra vår kjerne av livsforbedrende ernæring til opplevelsene kjæledyreiere søker, utover bare mat.

Det er forankret i formålet vårt, og ettersom vi hjelper flere mennesker med å oppleve de fantastiske fordelene kjæledyr bringer til livene våre, vil vi gjøre ambisjonen vår til virkelighet og fortjener å bli sett på som det mest pålitelige dyrepleievalget blant kjæledyrseiere for livet. kjæledyrene deres.

Kvinne holder opp katten
Våre forpliktelser
Vi er dedikert til å forbedre livene til kjæledyr og de som elsker dem, og det er grunnen til at vi har gjort 10 forpliktelser for å oppnå innen 2023.
Ingefærkatt hos veterinærene
Vårt veldedighetsarbeid
Vi er stolte av å støtte ledende veldedige organisasjoner som deler våre verdier, fra dyrevelferdsorganisasjoner til de som fremmer kjæledyr som praktiske og terapeutiske følgesvenner for mennesker.
Kontakt oss

Kontakt oss

Vi er her for å svare på alle dine spørsmål om produktene våre - store som små.​

Kontakt oss direkte når som helst, hvordan som helst. Telefonen vår er åpen hverdager kl 09.00 til 16.00.

Vennligst merk at i løpet av sommeren (8. juli til 2. august) kan forbrukerkontakt nås via telefon på hverdager mellom kl. 9-12.