Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Purina One
Purina One®

Oppdag Purina ONE-serien

Avansert skreddersydd fôr for kattens behov.

Vår ekspertise

Ved å kombinere år med innovasjon om kjæledyrpleie fra våre ledende ernæringseksperter, er Purina ONE kattematserien laget med deilige ingredienser av høy kvalitet og gir avansert ernæring for å støtte kattens helse i dag og i morgen. Så uansett hvilket tørrfôr du velger, vil du gi katten din et velsmakende og ernæringsmessig avansert måltid.

Oppdag et utvalg skreddersydd for kattens behov

Synlig helse starter innenfra.

Et sortiment med tørrfôr spesielt utviklet for å møte kattens behov på tvers av livsstadier og livsstiler. Purina ONE Bifensis er en unik ernæringsformel med nyttige funksjonsbakterier som er vitenskapelig bevist for å styrke kattens naturlige forsvar fra innsiden og ut.

Bifensis

Bla gjennom våre produkter:

Ved å kombinere år med innovasjon om kjæledyrpleie fra våre ledende ernæringseksperter, er Purina ONE kattematserien laget med deilige ingredienser av høy kvalitet og gir avansert ernæring for å støtte kattens helse i dag og i morgen.

Kattunger er i en fase med intens vekst og utvikling. Deres ernæringsbehov er ekstremt krevende for denne høye veksthastigheten. Purina ONE Junior er spesialdesignet for å møte ernæringsbehovene til kattunger (fra avvenning til 12 måneder) og drektige eller diegivende katter.

Det er viktig å ta vare på katten din helt inn i alderdommen, og være spesielt oppmerksom på deres naturlige forsvar, nyrefunksjon og mobilitet. Purina ONE Seniors kattemat med kylling og fullkorn inneholder Bifensis. Det er spesielt formulert med vitaminer og mineraler, som bidrar til å støtte vitale funksjoner for din eldre katt.

Synlige resultater uke for uke

Purina ONE logo

Flere artikler

5 min read

How to Stop Your Cat Biting

6 min read

How to Discipline Your Cat

6 min read

Training a Cat to Use a Cat Flap