Your Pet, Our Passion.
Purina One
Purina One®
Avansert skreddersydd fôr for kattens behov.

Vår ekspertise

Våre banebrytende produkter, og ikke minst vår ernæringsmessige ekspertise, gjør oss i stand til å tilby et bredt utvalg dyrefôr tilpasset behovene til din katt. Hele vårt utvalg består av velsmakende ingredienser av høy kvalitet, slik at katten din tilføres fullverdig ernæring og sunnhet i hver eneste godbit – både i dag og i fremtiden.

Video file

 

Du vet at katter har en naturlig evne til balanse. Men visste du at et velbalansert tarmmikrobiom er avgjørende for kattens helse og trivsel?  Serien Purina ONE® Bifensis®, med sin avanserte formel, hjelper til med å støtte kattens tarmmikrobiom og bidrar til å støtte det naturlige forsvaret. Når hun er frisk på innsiden, synes det også på utsiden.

En skreddersydd serie tilpasset kattens behov

Our Bifensis® Formula

En serie bestående av tørrfôr spesielt utarbeidet med tanke på behovene til katten din – gjennom alle livsstadier og livsstiler. Purina ONE® Bifensis® bygger på en unik oppskrift med bl.a. sikori – et prebiotikum som balanserer gode og dårlige bakterier inne i tarmen, og laktobasiller – en gunstig bakterie med vitenskapelig påvist evne til å støtte det naturlige forsvaret, fra innsiden og ut. Og når hun er frisk på innsiden, synes det også på utsiden.

Bla gjennom våre produkter:

Ved å kombinere år med innovasjon om kjæledyrpleie fra våre ledende ernæringseksperter, er Purina ONE kattematserien laget med deilige ingredienser av høy kvalitet og gir avansert ernæring for å støtte kattens helse i dag og i morgen.

Kattunger er i en fase med intens vekst og utvikling. Deres ernæringsbehov er ekstremt krevende for denne høye veksthastigheten. Purina ONE Junior er spesialdesignet for å møte ernæringsbehovene til kattunger (fra avvenning til 12 måneder) og drektige eller diegivende katter.

Det er viktig å ta vare på katten din helt inn i alderdommen, og være spesielt oppmerksom på deres naturlige forsvar, nyrefunksjon og mobilitet. Purina ONE Seniors kattemat med kylling og fullkorn inneholder Bifensis. Det er spesielt formulert med vitaminer og mineraler, som bidrar til å støtte vitale funksjoner for din eldre katt.

En skreddersydd serie tilpasset kattens behov

Bruk av massebalansetilnærmingen for å redusere plastavfall

Vi ser det som vårt ansvar å bidra til å redusere avhengighet av ny plast når vi lager emballasje til våre produkter. Massebalansetilnærmingen gir oss muligheten til å spore hvor stor andel resirkulert plast som er brukt, og deretter blander vi denne med ny plast for å fremstille ny emballasje. På den måten hjelper vi til med å redusere mengden plastavfall og bidra til en sirkulær økonomi.

Start i dag og oppdag forskjellen fra FØRSTE UKE

Skap en synlig helseforskjell hos katten din på bare 3 uker.
Stor appetitt fra Dag 1.
Økt energi og livslyst fra Uke 1.
Bedre fordøyelse og balansert tarmmikrobiom fra Uke 2.
Sunn pels og sunne øyne fra Uke 3.
Så ikke nøl – start 3-ukers utfordringen i dag. Og se den utrolige forskjellen.

Why people love Purina One®

purina one smartson
Katten elsket maten fra sekundet det kom i matskålen og fikk veldig god appetitt av Purina ONE.
Anders
May 2023
purina one smartson
Vil absolutt anbefale Purina ONE til andre katteeiere! Katten vår har fått mye blankere og finere pels, han er glad i fôret og vi ser at han enklere kan tygge de små bitene.
Ann Kristin
May 2023
purina one smartson
Maten falt i smak hos katten uten noe problem. Merket fort at pelsen ble både tykkere og mykere etter oppstart. Pus skinner nå om kapp med sola!
Evy
May 2023
purina one smartson
Katten kastet seg over maten og nektet å spise resten av det 'gamle' fôret. Dette var suksess!
Jeanette
May 2023
purina one smartson
Katten elsket fôret! Han mjauet for mer, noe han aldri har gjort for annet fôr. Han ble mer aktiv og pelsen ble enda finere ettersom ukene gikk.
Joey
May 2023