Your Pet, Our Passion.
Pro Plan cat
PRO PLAN
Alle produktene fra PRO PLAN er garantert å gi 100% av de essensielle næringsstoffene som katten din trenger og elsker.

Vi tror at ernæring er grunnlaget for langsiktig helse og utgangspunktet for et fantastisk liv.

Derfor er PRO PLAN et selvsikkert valg for de som ønsker å gi kattene sine et fôr basert på banebrytende vitenskap, forankret i over 90 år med påviste resultater.

Alle PRO PLAN-produktene er formulert for å få mest mulig ut av ingredienser av høy kvalitet, og gir effektivt næringsopptak og målrettede fordeler på alle stadier av livet – fra å støtte immunitet hos kattunger til å fremme nyrehelsen hos voksne katter.

Vårt optimaliserte ernæring gir meningsfulle helsefordeler som fremmer langsiktig velvære uten å gå på akkord med den gode smaken kattene dine elsker.

Bli medlem PRO PLAN katt
PRO PLAN Medlemsklubb
Meld deg inn i vår medlemsklubb og få 20% rabatt
Bli med i klubben vår og få 20% rabatt (på ordinær pris) på din første sekk med fôr fra PRO PLAN. Som medlem av klubben vår vil du motta nyheter, tilbud og mye mer som er interessant for deg som har katt.
Liveclear
Innovasjon fra
PRO PLAN

Vi introduserer PRO PLAN LIVECLEAR​

Verdens første og eneste allergenreduserende fôr for katter. Et trygt og kattevennlig alternativ som bidrar til å redusere allergener samtidig som den holder katten innendørs og malende i ditt fang. 

Pro Plan kattunger
Vår ernæring
PRO PLAN Kattunge
Vårt utvalg av produkter for kattunger er spesialdesignet for å støtte deres utvikling, slik at de får den beste starten på livet og vokser til sitt fulle potensial.
Pro plan katt
Vår ernæring
PRO PLAN Voksen
Vårt utvalg av fôr for voksne katter støtter deres immunforsvar med en vitenskapelig utviklet kombinasjon av ingredienser som fremmer sunne nyrer og styrker tennene deres.
Pro plan katt senior
Vår ernæring
PRO PLAN Senior
Vår PRO PLAN Senior-serie er ekspertbalansert for å støtte sunn aldring og inneholder en unik ernæringsblanding av antioksidanter, et pre-biotikum og både Omega-3 og Omega-6 fettsyrer, som har vist seg å bidra til å forbedre livskvaliteten hos katter i alderen 7+og bidrar til å forlenge levetiden deres.

Oppdag vårt utvalg:

Å bruke vitenskapens kraft

Som eier er du den viktigste bidragsyteren til kattens velvære, og derfor er vi forpliktet til å dele all vår ekspertise innen ernæring og kjæledyrpleie med deg.

Vi jobber hardt for å forstå de helse problemene hos ditt kjæledyr som betyr mest for deg, og det er grunnen til at vår forskning fokuserer på områdene som utgjør den største forskjellen for livene til katter og deres eiere.

PRO PLAN Veterinærdietter for katter

PRO PLAN Veterinærdietter for katter hjelper veterinærer med å gi ernæringsmessig støtte for spesifikke helsetilstander hos katter. Disse kliniske diettene og relaterte produktene gjør det mulig for veterinærer å styrke effektiviteten til overordnede behandlingsprotokoller med målrettede, vitenskapsbaserte og velprøvde formler.

Pro Plan-logo - Klonet

Relaterte artikler av PRO PLAN