Your Pet, Our Passion.
Pro Plan Yellow Lab
PRO PLAN
Alle PRO PLAN-produktene gir garantert 100% av de essensielle næringsstoffene hunden din trenger og elsker.

Vi tror at ernæring er grunnlaget for langsiktig helse og utgangspunktet for et godt liv.​

Det er derfor PRO PLAN er et selvsikkert valg for de som ønsker å gi hundene sine et fôr basert på banebrytende vitenskap, forankret i over 90 år med påviste resultater.

Alle PRO PLAN-produktene er formulert for å få mest mulig ut av ingredienser av høy kvalitet, og gir effektiv næringsabsorpsjon og målrettede fordeler på alle stadier av livet – fra å støtte immunitet hos valper til å fremme kognitiv utvikling hos eldre hunder.

Vår optimaliserte ernæring gir meningsfulle helsefordeler som fremmer langsiktig velvære uten å gå på akkord med den gode smaken hunden din elsker.

Få 20% rabatt!
PRO PLAN Medlemsklubb
Meld deg inn i vår medlemsklubb og få 20% rabatt
Bli med i klubben vår og få 20% rabatt (på ordinær pris) på din første sekk med fôr fra PRO PLAN. Som medlem av klubben vår vil du motta nyheter, tilbud og mye mer som er interessant for deg som har hund.
Bli medlem av Oppdretterklubben
PRO PLAN Oppdretterklubb
Er du hundeoppdretter?
Da anbefaler vi deg å melde deg inn i PRO PLAN Oppdretterklubb. Dra nytte av rabatter på fôr, valpepakker og flere fordeler.
Pro Plan valp
Vår ernæring
PRO PLAN valp
Spesialutviklet av Purina-veterinærer og ernæringsfysiologer, PRO PLAN-serien for valper hjelper dem med å få best mulig start på livet. Basert på råmelk hjelper vårt sortiment med å støtte valpens naturlige forsvar og med å bekjempe daglige utfordringer.
Pro Plan Yellow Lab
Vår ernæring
PRO PLAN Voksen
Vårt utvalg av tørrfôr for voksne hunder er utviklet med ingredienser av høy kvalitet og inneholder essensielle næringsstoffer som bidrar til å støtte sunne ledd for en aktiv livsstil, holde pelsen skinnende fra rot til spiss og opprettholde god tannpleie.
Pro Plan Yellow Lab
Vår ernæring
PRO PLAN Senior
Når hunder blir eldre kan det være fordelaktig å gi dem et fôr spesielt utviklet for deres gylne år. PRO PLAN inneholder en eksklusiv blanding av næringsstoffer og hjelper hunden din å holde seg så livlig, våken og interaktiv som mulig, og forbedrer mental skarphet og reaksjonsevne.

Oppdag vårt utvalg:

Å bruke vitenskapens kraft

Som eier er du den viktigste bidragsyteren til hundens velvære, og det er derfor vi er forpliktet til å dele all vår ekspertise innen ernæring og kjæledyrpleie med deg.

Vi jobber hardt for å forstå de helseproblemen hos ditt kjæledyr som betyr mest for deg, og det er derfor vår forskning fokuserer på områdene som utgjør den største forskjellen for livet til både hund og eier.

PRO PLAN Veterinærdietter for hunder

PRO PLAN Veterinærdietter for hunder hjelper veterinærer med å gi ernæringsmessig støtte for spesifikke helsetilstander hos hunder. Disse kliniske diettene og relaterte produktene gjør det mulig for veterinærer å styrke effektiviteten til overordnede behandlingsprotokoller med målrettede, vitenskapsbaserte og velprøvde formler.

Pro Plan-logo

Relaterte artikler av PRO PLAN: