Your Pet, Our Passion.
Administrere katt allergener

Et stort gjennombrudd i håndteringen av kattellergener

.

Purinas forskere har funnet en sikker metode for å redusere de aktive nivåene av det viktigste katteallergenet som er til stede i kattens spytt.

Det er et avgjørende gjennombrudd som kan føre til en total endring i måten mennesker håndterer katteallergener på. Nå kan mennesker, i stedet for å begrense hvor mye de blir eksponert for katten, begrense eksponeringen for allergenet.

Disse allergenene er et stort hinder for katteeiere og kan begrense den kjærlige interaksjonen mellom katteelskere og katter.

Dr. Ebenezer Satyaraj Purinas immunolog
Dr Satyaraj er ansvarlig for Purinas forskning på katteallergener.

  • Så mange som en av fem voksne over hele verden reagerer på katteallergener.
  • Å unngå katter eller å gi katten et nytt hjem er et vanlig råd ved katteallergener.

Påvirkning fra allergener

Mange mennesker gjør store anstrengelser for å minske mengden allergener i sine omgivelser, for eksempel ved å rengjøre hjemmet daglig og vaske ofte. Katteallergener kan føre til at menneskenes samvær med katter begrenses, og dessverre er de også en vanlig grunn til at katter leveres på dyrehjem. På grunn av dette kan allergener utgjøre enda et hinder for å overta og eie katt.

Hva er katteallergener?
Purina kompetanse
Hva er katteallergener?
Selv om mange tror at katteallergener kommer fra kattens pels eller flass, er det viktigste katteallergenet Fel d 1. Proteinet finnes først og fremst i kattens spytt. Fel d 1 blir så overført til kattens pels og hud når den vasker seg. Når katten røyter, spres allergenene med hår og flass i hjemmet.
Katt og eier hypoallergisk
Purina kompetanse
Hva er allergivennlige katter?
I motsetning til hva mange tror, ​​finnes det ikke egentlig noen allergivennlige katter. Alle katter – også hårløse katter – produserer Feil d 1, uavhengig av rase, alder, kjønn, eller om de er sterilisert/kastrert eller ikke. Nivåene av FeL d 1 påvirkes heller ikke av pelsfarge eller hårlengde.

Fel d 1: Det fremste katteallergenet

Det er et protein som produseres i kattens spytt. Det overføres til kattens pels og hud når den vasker seg, og deretter spres den til omgivelsene via hår og flass (tørkede hudflak).

En revolusjonerende, kattevennlig måte å håndtere katteallergener på

Etter mer enn et tiår med forskning oppdaget Purinas forskere at mengden allergener i kattens spytt kan reduseres når katten spiser en diett som inneholder et spesifikt protein fra egg som nøtraliserer Fel d 1 proteinet. Ved å redusere mengden aktivt Fel d 1 i kattens spytt reduseres også mengden som overføres til kattens pels og hud når den vasker seg, hvilket dermed reduserer mengden Fel d 1 som spres i omgivelsene. Det er en trygg og kattevennlig metode som ikke forstyrrer produksjonen av Fel d 1 eller endrer kattens generelle fysiologi.

Live Clear infografikk

Ifølge en Landmark Purina-studie

Av kattene som fikk denne eggingrediensen, hadde 97% lavere nivåer av aktivt Fel d 1 på pels og flass. I gjennomsnitt oppstod en reduksjon på 47% av aktivt Fel d 1 på kattens pels fra og med den tredje uken hvor katten ble fôret med denne maten.

A major breathrough in managing cat allergens

Et lavere innhold av aktivt Fel d 1 på kattenes pels og flass kan bidra til å minske katteallergener som spres i omgivelsene.

Vår oppdagelse har potensiale til å endre menneskenes måte å håndtere katteallergener på.

Dr. Ebenezer Satyaraj