Your Pet, Our Passion.
Amélie

Pet food Raw Materials Specialist @Purina

Amélie
Hvordan lages det?

Hvordan lages det?

Gå til siden >

Bearbeidet dyrefôr av høy kvalitet er det tryggeste og enkleste alternativet du kan bruke for å sikre at de ernæringsmessige behovene til kjæledyrene du er glad i blir dekket uansett livsfase og livsstil, noe som er grunnlaget for et sunt og langt liv.

Katter og hunders ernæringsmessige behov er svært forskjellig fra menneskers, og en viss andel må komme fra spesifikke ingredienser. For eksempel har katter et unikt og nødvendig behov for animalsk protein, derfor kan de aldri bli vegetarianere. I tillegg trenger både hunder og katter varierende nivåer av forskjellige næringsstoffer avhengig av alderen og det daglige aktivitetsnivået, i tillegg til mange andre livsstilsfaktorer. Å tilfredsstille disse varierende behovene med hjemmelaget dyrefôr er veldig vanskelig, da du trenger inngående kunnskap om kjæledyrets individuelle fysiologi og ernæringsmessige behov. Dette betyr at det er en reell risiko for at det hjemmelagde hunde- eller kattefôret du lager kan føre til at kjæledyret ikke får i seg de nødvendige næringsstoffene og dermed ha en negativ påvirkning på helsen, både på kort og lang sikt, noe som kan forårsake tilstander som blant annet problemer med beintetthet og/eller misdannelser.

Med over 90 års erfaring i forskning og ernæring på dyrefôrområdet og ved hjelp av over 500 ernæringsfysiologer, veterinærer, etologer og matforskere, kan vi lage fôr som konsekvent sikrer den riktige balansen av de rette næringsstoffene og energibehovene for kjæledyret ditt, og som er formulert for å tilfredsstille dyrets unike ernæringsmessige behov.

Vi lager også spesielle veterinærdietter som er tilgjengelig etter anbefaling fra veterinær, som bidrar til ernæringsmessig støtte for spesielle kliniske tilstander. For eksempel: Hvis hunden eller katten din har en allergisk reaksjon mot visse ingredienser, tilbyr vi en spesialprodusert hydrolysert diett som er spesielt formulert for å redusere reaksjoner på fôr. Som et alternativ, hvis katten din har fått diagnosen diabetes mellitus, tilbyr vi et veterinærprodukt som er vitenskapelig dokumentert, og som reduserer nivået og hyppigheten av nødvendige insulininjeksjoner.

Å bruke bearbeidet dyrefôr av høy kvalitet gir også andre fordeler, blant annet redusert helserisiko. Takket være strenge produksjonsprosesser og flere sikkerhetskontroller fra råvareinnkjøp og hele veien frem til varelageret, er det ferdigstilte dyrefôrproduktet trygt å spise for kjæledyret.