Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Friskies kattemat
Friskies
Oppdag FRISKIES

Hvorfor mate med Friskies®?

Det er mange grunner til at Friskies® har blitt fôret i over 50 år. Hvert produkt vi produserer er...

  • 100 % komplett og balansert kjæledyrfôr for sunne, glade katter og hunder.
  • Garantert god smak for hverdagsglede.
  • Skreddersydd til kjæledyrets størrelse og livsfase, for den beste ernæringen.

Friskies® 5 løfter for et lykkelig og sunt liv

Fra den dagen du kom hjem med ditt kjæledyr påtok du deg et stort ansvar. Ansvaret for å gi dyret ditt et lykkelig og sunt liv.

Derfor gir vi deg våre egne 5 løfter –Friskies’ 5 løfter. Gjennom å dra fordel av flere tiårs kunnskap og ekspertise lover vi å ernære ditt kjæledyr fra første dag og alltid tilby et fôr som er både smakfullt og 100 % komplett og balansert.
 

Friskies hund
For hunder
Oppdag Friskies Hund
Du og hunden din deler et spesielt bånd, og hunder er en stor del av hver familie. For å holde dem glade og sunne. Friskies® Hund er laget med den 100 % komplette og balanserte ernæringen din hund trenger, i en rekke deilige oppskrifter de elsker, slik at hunden din kan fortsette å overraske og glede deg hver dag, i årene som kommer.
Friskies Katt
For katter
Oppdag Friskies Katt
Kattens personlighet tilfører noe helt spesielt til hjemmet ditt. For å holde den glad og sunn er Friskies® Katt tilberedt med 100 % komplett og balansert ernæring som katten din trenger, i en rekke deilige oppskrifter katter elsker, slik at din kan fortsette å overraske og glede deg hver dag, i flere år fremover.