OVERBEVIS ARBEIDSGIVERNE DINE

Å ønske hunder velkommen på arbeidsplassen kan hjelpe med å løse mange av de største utfordringene arbeidsgivere står overfor i dag.

Hvordan kan vi redusere stress og øke samarbeidet? Hvordan kan vi endre arbeidskulturen og rekruttere og beholde talentfulle medarbeidere på en smartere måte? Med så mange bedrifter som ser etter svar på disse spørsmålene og mange andre, taler fordelene med Pets at Work for seg selv.

Selvfølgelig er det forskjellige praktiske spørsmål å tenke på. Pets at Work-presentasjonen vår vil gi deg flere grunner for å overbevise arbeidsgiveren om å starte ordningen, og hjelpe deg med å overvinne eventuelle hindringer.

FÅ PRESENTASJONEN >>

onboard banner

SLIK KICKSTARTER
DU PETS AT WORK

Interessert i å starte en praksis på arbeidsplassen din, men usikker på hvor du skal begynne? Vi foreslår at du starter med disse trinnene.

key-things

Tre viktige ting du bør sjekke

 1. Finn ut hvem som eier og forvalter bygget ditt

  Det er viktig å forsikre seg om at hunder er tillatt på arbeidsplassen. Du må kanskje sjekke dette med sjefen eller utleieren – eller begge to – før du begynner.

 2. Få med deg ledelsen

  Pets at Work-verktøysettet er fullpakket med fakta, forskning og en klargjort presentasjon du kan bruke for at sjefen skal få like stor lyst til å ha kjæledyr på jobb som deg.

 3. Utnevn en leder eller en prosjektgruppe

  Hvis du eller en liten gruppe er villige til å ta ledelsen for å starte opp Pets at Work, vil dette virkelig bidra til å få med seg ledelsen og få ordningen til å fungere.

Praktiske ting å tenke på

bed
Hundeseng
toys
Leker og godsaker
lead
Bånd
poo-bag
Hundeposer
water
Drikkeskål med antiskli
food
Fôr

Ansvarlig dyrehold

Dyrevelferd bør stå sentralt i alle Pets at Work-praksiser. Vil hundene leve sunt og være fornøyde på arbeidsplassen din? Vil de for eksempel kunne gå ut og gjøre sitt fornødne? Verktøysettet vårt inneholder en liste med ting som bedrifter og dyreeiere bør tenke på før de tar med kjæledyrene til arbeidsplassen.

 • Behovet for egnede omgivelser
 • Behovet for et riktig kosthold
 • Behovet for å kunne utøve normal atferd
 • Behovet for å leve sammen med, eller uten, andre dyr
 • Behovet for å beskyttes mot smerte, lidelse, skade og sykdom