Your Pet, Our Passion.
Off
Hunder på kontoret

Pets at Work

Se for deg en fremtid hvor kjæledyr og mennesker har det bedre sammen. En fremtid der det er mer en regel enn et unntak for de fleste hundeeiere å ta med hunden sin på jobb, og at det ikke bare er en fordel for noen heldige få.

I Purina har vi en lidenskapelig tro på at kjæledyr og mennesker er bedre sammen.

Vi ønsker at flere skal oppleve alle de utrolige fordelene som hunder og katter tilbyr: fra bedre helse til lykkeligere arbeidsplasser. Derfor kjemper vi for hunder på arbeidsplassen og har gjort det til en av våre seks forpliktelser for "Purina i samfunnet". Vi ønsker å bidra til å gjøre hundevennlige arbeidsplasser mulig for alle.

Her finner du ut hvordan du starter din egen Pets at Work-praksis på din arbeidsplass!

Terrier satt på fanget til en kvinne mens hun jobber på en bærbar datamaskin
Pets at work
Jeg er arbeidsgiver
Oppdag de seks trinnene for å etablere et system for hunder på arbeidsplassen – og fordelene ved Pets at Work for dine ansatte og din bedrift.
Golden retriever satt ved skrivebordet med gruppearbeid
Pets at work
Jeg er ansatt
Alt du trenger å vite om å få på plass et system for å ta med hunden din på jobb – inkludert forslag til hvordan du kan snakke med sjefen om ideen.
Hovedfordeler

Her på Purina har vi tatt imot hunder til våre kontorer siden 2003. Vi har også utført forskning med andre selskaper som har erfart fordelene med å bringe mennesker og hunder sammen på jobb. All denne erfaringen og forskningen har gitt oss reell innsikt i de fantastiske tingene hunder kan tilby bedrifter og deres ansatte.

Vår undersøkelse

I 2017 gjennomførte vi en undersøkelse* blant tusenvis av dyreelskere over hele Europa for å finne ut hva de syntes om Pets at Work.

  • 40% av mennesker med hunder på arbeidsplassen sier det forbedrer balansen mellom arbeid og fritid.
  • 24% av mennesker med hunder på arbeidsplassen sier at det forbedrer relasjoner på arbeidsplassen.
  • 45% av mennesker med hunder på arbeidsplassen sier det skaper en mer avslappet atmosfære.
  • 50% av mennesker som ikke har et system for hunder på arbeidsplassen vil se det som en fordel.

*Research for Purina ble utført av Engage Research as a Pets at Work Benchmark Study, Omnibus and Qualitative Research, i mai 2016. Europeisk undersøkelse av tusenvis av kjæledyrelskere over hele Europa i mai 2017.

Fordelene med Pets at Work

Pets At Work (PAW)

Velkommen til vår arbeidsverden.

Vi er så stolte over at våre eiere sin arbeidsplass er hundevennlig og at det er et voksende fellesskap av dyreelskere som gjør at vi er velkommen på jobb hver dag! Les videre, så forteller vi deg mer, med litt hjelp fra vennene våre.
Kjærlighet fra kontorhundene på Purina.

Alle hos Purina har en lidenskapelig tro på at mennesker og kjæledyr er bedre sammen, enten det er på jobb eller lek. Så hva er vel bedre enn å gjøre denne troen til virkelighet ved å gjøre oss hunder til en del av deres hverdag på kontoret?  Pets At Work-praksisen har vært etablert hos Purina siden 2003, med vår Pets At Work-policy på plass siden 2010, og gir alle ansatte sjansen til å ta med sine firbeinte venner til kontoret. Vi har nå nesten 50 hundekolleger på kontoret.

Siden vi begynte å ta med hundene våre på jobb for over 12 år siden, har vi sett så mange fordeler med å ha hunder på kontoret, fra gladere ansatte til reduksjon i stress. Disse fordelene gjelder ikke bare oss og våre eiere, men også andre ansatte – ettersom mange er enige om at arbeidsmiljøet er hyggeligere og atmosfæren mer positiv.

For å hjelpe nybegynnere med å bli med i flokken vår, har Purinas team av dyreelskende eksperter utviklet et tilpasset tre-trinnsprogram for å lett slippe hunder og eiere inn i PAW-verdenen. Etter alle logrende haler å dømme og de store smilene fra våre eiere og deres venner - har PAW-programmet gått ned som en hundegodbit. La oss ta deg med på en tur rundt PAW-programmet vårt, slik at du kan finne ut hele historien om hvordan vi gjorde det til en så stor suksess, på hele arbeidsplassen vår.

Hund på kontoret
Pets at work
Vil du også ta med hunden din på jobb?
Vi ønsker å bruke vår erfaring med hunder på arbeidsplassen til å hjelpe andre bedrifter å gjøre det samme. Er du interessert i å gjøre arbeidsplassen din hundevennlig? Ta kontakt med oss - vi hjelper deg gjerne!