Your Pet, Our Passion.
Off
Better with pets prize kvinne satt med hund

Purina Better with Pets Prize

Vi vet at kjæledyr og mennesker er bedre sammen, og det er derfor vi har inngått et samarbeid med Ashoka for å lage BetterwithPets-prisen.

Hos Purina brenner vi for god ernæring, som er kjernen i det vi gjør. Men vi er også et selskap av dyreelskere som tror at mennesker og kjæledyr er bedre sammen.

Det er en magi og styrke i båndet mellom kjæledyr og menneske som vi tror har potensial til å være en positiv kraft for endring i samfunnet.

Samtidig vet vi at innovatører og sosiale entreprenører er noen av de første som slipper løs dynamiske, nye, kreative løsninger for å fremme positive effekter for enkeltpersoner og lokalsamfunn. Av den grunn gikk vi i 2018 sammen med Ashoka for å lansere Purina BetterwithPets-prisen.

Ashoka er en pioner innen sosialt entreprenørskap. De identifiserer og støtter verdens ledende sosiale entreprenører, lærer av mønstrene til innovasjonene deres, og mobiliserer globale samfunn som omfavner disse nye rammeverkene for å bygge «alle en verden av forandring».

BetterwithPets-prisen, verdsatt til £100 000, er å støtte sosiale innovatører som fokuserer på å utnytte kraften i kjæledyr-menneske-båndet for helse og velvære i samfunnet, over hele Europa. Prisen er delt inn i to kategorier: en som belønner gründere som har presentert en pilotinnovasjon og en som premierer innovasjon på idéstadiet. Denne andre kategorien er spesielt rettet mot unge innovatører med innovasjoner på et tidlig stadium for å hjelpe dem med å ta prosjektet til neste stadium.

Vi er inspirert av sosiale innovatører og entreprenører som styrker båndet mellom kjæledyr og mennesker for å bidra til å utvikle ytterligere viktige emosjonelle og atferdsmessige kompetanser; muliggjør positive effekter i lokalsamfunn; styrking av fysisk helse og velvære, og en nytolkning av kjæledyrs rolle i samfunnet. Vi ønsker å bidra til å støtte de som tror som oss, at mennesker og kjæledyr har det bedre sammen og at kjæledyr-menneske-båndet har kraften til å forandre samfunnet! Ernæring er det vi gjør! Men lidenskapen vår for kjæledyr strekker seg utover bollen, og vi ønsker å gjøre mer av det som betyr noe for kjæledyrene i samfunnet. Vi kunne ikke vært mer stolte av Purina BetterwithPets-prisen! Finn ut om våre vinnere nedenfor!

BWPP-vinner - 2018


I 2018 vant OOPOEH Foundation BetterwithPets-prisen og ble tildelt £30 000 for å støtte og akselerere deres innovative initiativer. OOPOEH Foundation, basert i Nederland, håper på å redusere ensomhet og øke fysisk aktivitet for eldre ved å matche dem som hundepassere med en familie i nabolaget.

 

Vi er beæret og glad for å bli tildelt denne prisen, dette vil tillate oss å øke den sosiale effekten av vårt initiativ. Vi hadde en flott workshop med Purina og ser nå etter å fortsette prosjektet vårt for å målrette mot sårbare seniorer med råd og inspirasjon hentet fra BetterwithPets Forum.

Sofie Brouwer, grunnlegger av OOPOEH Foundation

De fire andre 2018-finalistene, Canine Hope, Dutch Cell Dogs, Medical Detection Dogs og K9 Hundekunde: Happy Kids with Happy School Dogs, ble også tildelt £12 000 hver fordi dommerne syntes alle initiativene var så fantastiske.

BWPP-vinner - 2020

I 2020 hadde vi to priskategorier. Pilotkategorien innovasjon og kategorien idéstadium.

Pilotkategorien innovasjon: Vinner

 

StreetVet Accredited Hostel Scheme var vår vinner av den piloterte innovasjonskategorien og ble tildelt £40 000 for å støtte og fremskynde initiativet deres. Fokusert på å tilby gratis, tilgjengelig veterinærhjelp til kjæledyr hvis eiere opplever hjemløshet på gaten eller i krisesentre, har StreetVet avdekket en kreativ ny måte hvor vi kan utnytte den positive og virkningsfulle kraften til kjæledyr-menneske-forbindelsen i samfunnet.

 

Alt om StreetVet for meg har vært en gal reise, fra en idé – bare å ta på seg en ryggsekk og gå ut, til at dette er det jeg gjør nå hver dag. Det er ned til våre frivillige, som er fantastiske, og styrken til menneske-dyr-båndet, for det er derfor vi alle gjør det. Den beste delen av denne prosessen og StreetVet har handlet om menneskene vi har møtt på veien, enten det er eiere med hundene sine eller folk som har ønsket å gjøre en forskjell.

Jade Statt, StreetVet-grunnlegger

 

Gamelles Pleines ble nummer to og ble tildelt £16 000 for å skalere virkningen av initiativet deres. Gamelles Pleines jobber over hele Frankrike for å hjelpe hjemløse kjæledyreiere å mate, ta vare på og holde kjæledyrene sine samtidig som de utnytter fordelene ved kjæledyreierskap for vellykket sosial reintegrering.

 

Det er mer enn å vinne en pris, det handler om å dele en idé og et prosjekt. For meg var den viktigste saken å synliggjøre det usynlige, slik at folk kan se hjemløse og kjæledyrene deres på forskjellige måter. Jeg føler meg veldig glad fordi dette målet er oppfylt fordi både Gamelles Pleines og StreetVet opptrer for samme sak i to forskjellige land. Det er en stor seier for de hjemløse.

Yohann Severe, grunnlegger av Gamelles Pleines

Idéstadium Kategori: Vinner


Homely Home er vinneren i kategorien idéstadium for unge forandringsskapere i alderen 18-25 år og har blitt tildelt £8 000 for å utvikle sin visjon til et pilotprosjekt.

Med base i Russland, gjenskaper Homely Home rehabiliteringsprogrammer for mennesker og kjæledyr som skaper meningsfulle, livslange bånd og økt velvære.

 

Prispengene ville hjelpe oss med å skape tidenes første Homely Home og være et eksempel på hvordan rehabilitering kan forbedres med dyr. Vi kan fremme den store ideen om hjem som fokuserer på både dyrs sosialisering og den absolutte helbredende kraften som kjæledyr-menneske-båndet kan ha på mennesker som sliter med depresjon, vold i hjemmet, hjemløshet.

Maxim Alexandrov, grunnlegger av Homely Home

Kvinne holder opp katt
Vår innflytelse
Våre forpliktelser
Dyremat er kjernen i det vi gjør, men det er på ingen måte alt vi gjør. Vi brenner for å gjøre mer av det som betyr noe for å forme et bedre samfunn med kjæledyr, og gjøre mer av det som betyr noe for kjæledyr, mennesker og planeten.
Vi har utviklet Purina in Society Commitments for å sette klare mål for oss selv som kan ha en positiv innvirkning i verden, for kjæledyr, menneskene som elsker dem og planeten vi alle deler.
Kontakt oss

Kontakt oss

Vi er her for å svare på alle dine spørsmål om produktene våre - store som små.​

Kontakt oss direkte når som helst, hvordan som helst. Telefonen vår er åpen hverdager kl 09.00 til 16.00.