Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Kvinne koser med katt

Vårt veldedighetsarbeid

Vår kjærlighet og forpliktelse til hunder og katter går langt utover produktene våre. Derfor er vi stolte av å støtte og samarbeide med veldedige organisasjoner i Norge som deler våre verdier.

Vår lidenskap for kjæledyr og vår forpliktelse til å hjelpe kjæledyreiere med å gi sine firbeinte venner alt de trenger for å holde seg friske og lykkelige går langt utover produktene våre.

Vi tar også ansvar for å støtte hjemløse katter og hunder i dyrehjem mens de venter på sitt permanente hjem, fremme de høyeste standardene innen dyrepleie og forebygge dyreskader og dele vår forståelse og erfaring med andre.

Vi er stolte av å støtte ledende veldedige organisasjoner som deler våre verdier på en rekke forskjellige måter. Vår filosofi er å samarbeide med viktige veldedighetspartnere for å lage programmer som gir ekte, håndgripelige fordeler til kjæledyr og menneskene som elsker dem.

Vår filosofi

Vi bistår våre partnere med dyrefor, donasjoner, samt ulike prosjekter og arrangementer i lokalsamfunnet. Våre partnerskap med dyrevelferdsorganisasjoner er en viktig del av vårt løfte om å hjelpe kjæledyr. Vi støtter lokale dyrevelferds organisasjoner med dyremat og øker bevisstheten om deres arbeid med hjemløse kjæledyr.
Vi er stolte av å støtte veldedighetsorganisasjoner som deler våre verdier på en rekke ulike måter, fra dyrevelferdsorganisasjoner til de som jobber med å fremme kjæledyr som praktiske og terapeutiske ledsagere for mennesker. Filosofien vår går ut på å samarbeide med viktige veldedighetspartnere for å utvikle langvarige programmer som gir kjæledyrene og menneskene som er glade i dem reelle og konkrete fordeler.

  Hva gjør Purina Norge?

  I Purina er veldedighetspartnere en viktig del av vårt engasjement for å hjelpe kjæledyr. Vi støtter lokale dyrevelferdsorganisasjoner ved å bidra med dyrefôr og øke bevisstheten om arbeidet deres for hjemløse dyr.

  I løpet av 2023 donerte vi mer enn 750 000 måltider med næringsrik mat til dyrehjem i hele Norden

  Takk for at du bryr deg!

  Sammen med deg som kunde har vi kunnet gi tilbake til våre firbeinte venner som fremdeles venter på sine egne hjem.

  I vår konkurranse delte dere hundrevis av fantastiske bilder av deres kjæledyr sine matstunder, og for hvert bilde har vi donert ett godt og næringsrikt måltid til hjemløse katter og hunder på dyrehjem rundt om i landet. Måltidene har blitt servert med kjærlighet av vår partner Dyrebeskyttelsen i Norge. 

  Mette mager er glade mager. En stor takk for at du bryr deg! Sammen hjelper vi de som trenger det mest.

   

  Beagle satt på eiers fanget mens hun jobber
  Vår innflytelse
  Pets at work
  Vil du også ta med deg hunden din til din arbeidsplass? Vi ønsker å bidra til å gjøre Norges arbeidsplasser hundevennlige.
  Kvinne holder opp katt
  Vår innflytelse
  Våre forpliktelser
  Vi er dedikert til å forbedre livene til kjæledyr og de som elsker dem, og det er grunnen til at vi har laget 6 løfter å oppnå innen 2030.
  Kontakt oss

  Kontakt oss

  Vi er her for å svare på alle dine spørsmål om produktene våre - store som små.​

  Kontakt oss direkte når som helst, hvordan som helst. Telefonen vår er åpen hverdager kl 09.00 til 16.00.