Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Hund og eier nær sjøen

Hvordan resirkulere Purina-emballasje

Hos Purina er vi forpliktet til å gjøre mer av det som betyr noe for kjæledyr, for menneskene som elsker dem, og for planeten vi deler. Det er derfor vi er forpliktet til å lage 100% gjenbrukbar eller resirkulerbar kjæledyrmatemballasje innen 2025. I dag er 78% av emballasjen vår designet for å kunne resirkuleres der lokal infrastruktur tillater det. Hjelp oss å jobbe mot en avfallsfri fremtid ved å resirkulere emballasjen vår der det er mulig.

Hvordan resirkulere våre forskjellige emballasjetyper

Velg emballasjetypen nedenfor for å finne ut hvordan du resirkulerer hvert materiale.

Kan
Bokser
Bokser sorteres som metallemballasje og skal legges i beholderen for metall.
Vesker
Sekker
De fleste av våre sekker for tørrfôr er sortert som myk plast. Sorter disse fôrpakkene inn i beholderen for myk plastemballasje, eller hvis det kun er én beholder for plast, for eksempel «plast».
Poser
Poser og pouches
Poser til våtfôr, bløtmat, pouches og snacksposer sorteres vanligvis som myk plast. Sorter disse pakkene i beholderen for myk plastemballasje, eller hvis det kun er 1 beholder for plast, som «plast».
eske
Pappesker
Ytterkartonger og kartonger sortert som papir/papp skal legges i beholderen for papir/papp.
Gutt leker med hund
Bærekraft
Sorter emballasjen din og hjelp hjemløse dyr
Vi streber etter å transformere emballasjen vår for en mer bærekraftig fremtid. Derfor jobber vi med å tilby resirkulerbar emballasje i hele vårt sortiment senest innen 2025. Gjennom Friskies samarbeid med Bower tar vi det neste store skrittet mot å sikre at emballasjen vår sorteres riktig og ikke ender opp som søppel i naturen.