Your Pet, Our Passion.
Golden retriever sitter ved skrivebordet med gruppearbeid

For ansatte

Vil du gjøre ditt kontor hundevennlig?

Hjelp til å gjøre endringen!

Finn ut hvordan du får systemet i gang på arbeidsplassen din – fra å selge ideen til sjefen din til å kjøre en hundedagtest for kollegaer.

Ved å knuse myter og selge ideen til sjefen din, kan det være enklere enn du tror å ønske hunder velkommen på jobb. I denne delen finner du alt du trenger å vite!

Overbevis arbeidsgiveren din

Å ta imot hunder på arbeidsplassen kan hjelpe arbeidsgivere med noen av de største utfordringene.

Hvordan kan vi redusere stress og styrke samarbeidet? Hvordan kan vi endre arbeidskulturen og bli flinkere til å rekruttere og beholde talenter? Mange bedrifter leter etter svar på disse og mange andre spørsmål, og fordelene for bedrifter ved å ha hunder på arbeidsplassen taler for seg selv.

Det er selvfølgelig også praktiske spørsmål å stille. Vår presentasjon av hunder på jobb gir deg flere argumenter for å overbevise din arbeidsgiver om å tillate hunder på kontoret og hjelper deg med eventuelle hindringer.

INTRODUSER HUNDER PÅ JOBB
FINAL 28-9_PAW Europe CEO leaflet_NORDICS_layout.pdf

Hvordan starte opp med å ha hunder på din jobb

Er du interessert i å starte et system på din arbeidsplass, men usikker på hvor du skal begynne? Her er våre forslag til de første trinnene.

Kjæledyr og eier utenfor kontorbygg infografikk

 

3 viktige ting å holde øye med

 1. Sjekk hvem som eier og forvalter bygget
  Det er viktig å sørge for at hunder er velkomne på arbeidsplassen din. Du må kanskje sjekke dette med din leder eller utleier – eller begge deler – først.
 2. Få ledelsen på din side
  The Dogs at Work Toolbox er full av fakta, forskning og et ferdig salgsargument for å hjelpe deg med å få sjefen din like begeistret for å ha hunder på arbeidsplassen som du er.
 3. Utnevne en ambassadør eller et prosjektteamHvis du eller en liten gruppe er villige til å gå foran for å introdusere hunder på arbeidsplassen, er dette til stor hjelp for å få ledelsen på din side, samtidig som det bidrar til å holde systemet i gang.

Gjør det behagelig for hunden på kontoret

 • Hundeseng
  Hundeseng ikon
 • Leker og godsaker
  Lekeikon
 • Bånd
  Blyikon
 • Hundeposer
  Poo poser ikon
 • Drikkeskål med antiskli
  Vannskål-ikon
 • Fôr
  Matskålikon

Ansvarlig hundeeierskap

Hundens velferd skal prege ethvert system for hunder på arbeidsplassen. Vil hunden være glad og sunn når den tilbringer tid på arbeidsplassen din? Har de tilgang til uteområder for hvile? Verktøysettet vårt inneholder en liste over ting som bedrifter og hundeeiere bør vurdere før de tar med hundene sine på jobb.

 • Behovet for et passende miljø
 • Behovet for et passende kosthold
 • Behovet for å kunne vise normale atferdsmønstre
 • Behovet for å være sammen med eller atskilt fra andre hunder
 • Behovet for å være beskyttet mot smerte, lidelse, skade og sykdom
 • Behovet for å være beskyttet mot smerte, lidelse, skade og sykdom
Hund på kontoret
Pets At Work
Vil du også ta med hunden din på jobb?
Vi ønsker å bruke vår erfaring med hunder på arbeidsplassen til å hjelpe andre bedrifter med å gjøre det samme. Er du interessert i å gjøre arbeidsplassen din hundevennlig? Ta kontakt med oss - vi hjelper deg gjerne!