Your Pet, Our Passion.
Terrier sitter på kvinnens fang mens hun jobber på en bærbar datamaskin

For arbeidsgivere

Finn ut hvordan du lager et Pets at Work-program hos din bedrift.

Oppdag alle fordelene Pets at Work kan gi – og de seks trinnene du kan ta for at det skal skje på arbeidsplassen din.

Gjør arbeidsplassen din vidHUNDerlig!

Seks trinn

Uansett hvor formelt eller uformelt du vil ha det, og uansett størrelsen på arbeidsplassen din, kan vi hjelpe deg med å starte en Pets at Work-praksis. Se hvilke seks trinn du må ta!

seks trinn for å sette opp Pets at Work

Fordeler med Pets At Work for arbeidsgivere

Vi har lidenskapelig tro på at kjæledyr og mennesker blir bedre sammen – og denne troen er støttet opp av forskning. Da vi snakket med over 1 000 bedrifter som del av en benchmark-undersøkelse, viste resultatene hvilken kraftfull positiv innvirkning kjæledyr kan ha på virksomheten.

Undersøkelsen viste at noen av de viktigste fordelene for bedrifter er:

Kjæledyr på jobb infografikk

Hvorfor ikke prøve det i en dag?

Å arrangere din egen prøvedag med hunder er en flott måte å gjøre folk vant til å ha hunder på arbeidsplassen. Når folk har sett det i virkeligheten er det lettere å få samtykke til noe større.

Plan for prøvedag med hunder

Når dere har bestemt dere for å ha en prøvedag med hunder, må dere sette en dato (fredag er ofte et godt valg), informere om dagen og minne folk om ansvarlig kjæledyrhold. Dere må også bli enige om noen klare retningslinjer som alle må følge.

 

Neste trinn

Hvis prøvedagen med hunder blir vellykket, og dere vurderer å starte opp med Pets at Work, kan dere alltid kontakte oss for å få mer informasjon og hjelp.

 

 

Hund på kontoret
Kjæledyr på jobb
Vil du også ta med hunden din på jobb?
Vi ønsker å bruke vår erfaring med hunder på arbeidsplassen til å hjelpe andre bedrifter å gjøre det samme. Er du interessert i å gjøre arbeidsplassen din hundevennlig? Ta kontakt med oss - vi hjelper deg gjerne!