Your Pet, Our Passion.
Lærer med barn og hund

Støtte programmer for ansvarlig kjæledyrhold.

Vi mener at det er viktig å gi opplæring om ansvarlig dyrehold, slik at kjæledyrene og deres eiere kan ha det fint sammen.

Vårt mål

Innen 2030 vil 3 000 000 personer ha deltatt i våre programmer.

Vårt mål

Hvorfor er det viktig?

Å adoptere et kjæledyr er en verdifull erfaring som kan gi mye glede, i tillegg til at det kan påvirke helsen positivt. Samtidig vet vi at husdyr innebærer et stort ansvar, og at det ikke alltid er like lett å vite hva som er til det beste for dyrene. Vi ønsker å hjelpe dyreeiere ved å gi dem korrekt og kyndig informasjon og rådgivning. Videre, med tanke på at barna er neste generasjon av dyreeiere, mener vi det er viktig at barn lærer å forstå og forholde seg til de spesielle behovene som kjæledyrene har.

Derfor tilbyr vi digitale verktøy og finansieringstiltak, som Zigzag Puppy Coach-appen, som gir nye valpeeiere muligheten til å lære valpene sine om viktige ferdigheter via en tilpasset treningsplan basert på hunderase og alder. Vi fortsetter å jobbe med våre samarbeidspartnere innenfor barneopplæring med programmer som gir barna en bedre forståelse for dyreatferd og -omsorg.

Vårt synspunkt

Her hos Purina mener vi at kjæledyr og mennesker har det bedre sammen. Vi mener også at ansvarlig dyrehold ikke bare er til fordel for kjæledyrene og deres eiere, men også samfunnet som helhet. Derfor ønsker vi å hjelpe så mange mennesker som mulig med å lære mer om kjæledyr.

 

Erfaring med kjæledyr kan være en kilde til både glede og kjærlighet. Det er viktig å ta hensyn til dyrenes behov for å sikre at de føler seg lykkelige, trygge og godt ivaretatt.

Purinas eksperter

Eksisterende programmer

I mange år har vi drevet vellykkede programmer over hele Europa for ansvarlig dyrehold. I Portugal, for eksempel, har vi et samarbeid med KidZania, en innendørs by godkjent av utdanningsdepartementet, hvor barn kan leke at de er voksne. Vi opprettet og åpnet vår første Purina Pet School Vet Clinic, som simulerer et besøk hos dyrlegen og som hjelper barna med å forstå hvordan de skal ta seg av og oppføre seg sammen med katter og hunder, og hvor viktig det er å besøke dyrlegen. Vi har også distribuert relevant materiale til alle skoler som har organisert besøk til KidZania. Klinikken tok imot mer enn 8500 barn i løpet av de første tre månedene.

Sammen med Nestlé engasjerer vi oss for å gjøre en forskjell

Akkurat som vi jobber for å forbedre livene til kjæledyr og menneskene som elsker dem, jobber vårt moderselskap Nestlé for å forbedre livskvaliteten og bidra til en sunnere fremtid for enkeltpersoner og familier, med utgangspunkt i våre lokalsamfunn og miljøet.

Les mer om Nestlé i samfunnet

Purinas 6 nye mål
Vår innflytelse
Våre mål
Vi etterstreber å gjøre en viktig innsats for kjæledyr, for menneskene som elsker dem og for miljøet som vi alle har til felles. Derfor er vi innstilt på å nå våre seks Purina-mål.