Your Pet, Our Passion.
Eier med hund

Fremme adopsjon av kjæledyr ved å inngå samarbeid

Vi i Purina mener at alle kjæledyr fortjener et trygt og kjærlig hjem, og derfor samarbeider vi med en rekke organisasjoner innen dyreadopsjon.

Vårt mål

Innen 2025 vil vi jobbe med våre samarbeidspartnere innen dyreadopsjon for å fremme best mulig praksis og øke adopsjonstallene.

Vårt mål

Hvorfor er det viktig?

Vi har alltid støttet adopsjon av kjæledyr. Å finne et godt hjem til et kjæledyr er noe vi brenner for. Derfor var dette en del av våre opprinnelige mål allerede i 2016. Covid-19-pandemien og økte levekostnader har i enkelte land ført til at flere dyr er blitt hjemløse. I slike tilfeller er det ofte dyrehjemmene som må ta støyten. Derfor er dette målet viktigere enn noensinne. Vi vil fortsette vårt samarbeid med våre lokale og nye samarbeidspartnere for å støtte adopsjon av kjæledyr og utveksling av positive arbeidsmetoder.

Vårt synspunkt

Vi i Purina elsker kjæledyr og har en lidenskapelig tro på at det å ha kjæledyr gir fordeler både til enkeltpersoner og samfunnet som helhet. Selv om de fleste dyreelskere ikke ville vært kjæledyrene sine foruten og mesteparten av verdens kjæledyr blir tatt godt vare på, finnes det av økonomiske og sosiale årsaker tusenvis av hunder, katter og andre dyr som forlates hvert år, og tallene stiger.

Vi erkjenner at vi er ideelt posisjonert når det gjelder å støtte dyreadopsjon. Vi støtter dyreadopsjonsprogrammer over hele Europa med formål om å øke adopsjonstallene for kjæledyr. Vi sender mat til adopsjonssentre og støtter flere adopsjonsarrangementer og opplæringskampanjer om fordelene og ansvaret som kjæledyradopsjon medfører. Donasjoner til våre samarbeidspartnere utgjør en viktig del av vår støtte, og dette ble enda mer avgjørende under Covid-19-pandemien da dyrehjemmene mottok mindre støtte. Da adopsjonssentrene hadde størst behov for hjelp, donerte vi flere millioner måltider med dyrefôr til våre samarbeidspartnere og andre som trengte vår hjelp og støtte.

 

Vi vet at vennskap mellom kjæledyr og mennesker medfører mange fordeler, og derfor ser vi etter konkrete løsninger for å muliggjøre adopsjon og skape et rikere liv for kjæledyr og dyreentusiaster.

Purinas eksperter

Eksisterende programmer

I Purina er samarbeid og partnerskap en viktig del av arbeidet vårt med å hjelpe kjæledyr. Vi kan se den store forskjellen vi allerede gjør gjennom våre nåværende samarbeid med veldedige organisasjoner over hele regionen.

Dette gjelder blant annet:

Cats Protection i Storbritannia;
ENPA i Italia;
VIVA! i Polen;
Guau Las Nieves and Amigos Del Perro i Spania; 
Dublin SPCA i Irland.

Sammen med Nestlé engasjerer vi oss for å gjøre en forskjell

Akkurat som vi jobber for å forbedre livene til kjæledyr og menneskene som elsker dem, jobber vårt moderselskap Nestlé for å forbedre livskvaliteten og bidra til en sunnere fremtid for enkeltpersoner og familier, med utgangspunkt i våre lokalsamfunn og miljøet.

Les mer om Nestlé i samfunnet

Purinas 6 nye mål
Vår innflytelse
Våre mål
Vi etterstreber å gjøre en viktig innsats for kjæledyr, for menneskene som elsker dem og for miljøet som vi alle har til felles. Derfor er vi innstilt på å nå våre seks Purina-mål.