Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
PRO PLAN
PRO PLAN
Vi i PRO PLAN mener at ernæring er grunnlaget for langsiktig helse og velvære, samt utgangspunktet for et fantastisk liv for ditt kjæledyr.

Vi i Purina PRO PLAN mener at ernæring er grunnlaget for langsiktig helse, velvære og utgangspunktet for et fantastisk liv for kjæledyret ditt. PRO PLAN er et opplagt valg for deg som leter etter produkter basert på dokumentert vitenskap, forankret i over 90 år med lidenskap og ekspertise.

Plei kjæledyrets livslange helse med PRO PLAN-produkter som er nøyaktig formulert for å få mest mulig ut av ingredienser av høy kvalitet, levere effektiv næringsabsorpsjon og beviste målrettede fordeler på alle stadier av livet – fra å hjelpe til med å støtte immunitet hos valper og kattunger til å hjelpe med livslang velvære for voksne katter og hunder. Siden mat også er nøkkelen til kjæledyrets hjerte, tilbyr alle våre produkter også en fantastisk god smak som kjæledyret ditt vil elske.

Ved å skreddersy nivåene av spesifikke næringsstoffer for å møte de nøyaktige behovene til forskjellige kjæledyr på ulike stadier i livet leverer Purina PRO PLAN-serien optimert ernæring som gjør det mulig for eiere å gi kjæledyrene sine meningsfulle helsefordeler som bidrar til å støtte langsiktig velvære og en sunn livsstil.

Pro Plan Yellow Lab
For hunder
Oppdag PRO PLAN for hunder
Vi tror at ernæring er grunnlaget for langsiktig helse og velvære. For oss er det en livsoppgave å utvikle din hunds ernæring.
Pro Plan katt
For katter
Oppdag PRO PLAN for katter
PRO PLAN tilbyr en rekke avanserte, komplette og balanserte formler som gir utmerket ernæring med vitenskapelig beviste fordeler for å støtte et langt og sunt liv.
Få 20% rabatt!
PRO PLAN Medlemsklubb
Meld deg inn i vår medlemsklubb og få 20% rabatt
Bli med i klubben vår og få 20% rabatt (på ordinær pris) på din første sekk med fôr fra PRO PLAN. Som medlem av klubben vår vil du motta nyheter, tilbud og mye mer som er interessant for deg som har hund eller katt.
Bli medlem av Oppdretterklubben
PRO PLAN Oppdretterklubb
Er du hundeoppdretter?
Da anbefaler vi deg å melde deg inn i PRO PLAN Oppdretterklubb. Dra nytte av rabatter på fôr, valpepakker og flere fordeler.