Your Pet, Our Passion.
Pro Plan Expert Care
Pro Plan Expert Care
PRO PLAN Expert Care Nutrition er en serie for hunder og katter som er vitenskapelig utviklet i samarbeid med veterinærer for å tilby kvalitetsernæring.

Hos PRO PLAN tror vi at for å gjøre en varig forskjell i kjæledyrets helse, er det nødvendig å bruke banebrytende vitenskap på ernæringen din hund eller katt spiser gjennom hele livet.

Det er derfor vårt team av veterinæreksperter sammen med våre ernæringsfysiologer utviklet PURINA® PRO PLAN® ACTI-PROTECT™.

Alt fôr i EXPERT CARE NUTRITION-serien er beriket med Colostrum, en naturlig bioaktiv ingrediens som har vist seg å støtte kjæledyrets naturlige forsvarssystem og fremme en sunn tarmflora. For kjæledyr i alle aldre gir ACTI-PROTECT™ aktiv helsebeskyttelse.

Oppdag PRO PLAN Expert Care Nutrition for hunder
Oppdag PRO PLAN Expert Care Nutrition for hunder
Produkter beriket med råmelk, et bioaktivt næringsstoff bevist å støtte immunforsvaret og fremme sunn fordøyelse. Den gir livslang ernæringsstøtte og aktiv beskyttelse for hunder i alle stadier av livet, inkludert hunder med sensitiv hud og fordøyelse.
Oppdag PRO PLAN Expert Care Nutrition for katter
Oppdag PRO PLAN Expert Care Nutrition for katter
Produkter beriket med råmelk, et bioaktivt næringsstoff bevist å støtte immunforsvaret og fremme sunn fordøyelse. Den gir livslang ernæringsstøtte og aktiv beskyttelse for katter i alle stadier av livet, inkludert katter med sensitiv hud og fordøyelse.