Your Pet, Our Passion.
3 Week Challenge logo og hunder
Purina ONE Dog

Pengene-Tilbake-Garanti

Vi håper at du og din hund elsker våre produkter, og får nytte av 3-ukers utfordringen! Om du av en eller annen grunn likevel ikke er fornøyd med ditt innkjøpte Purina ONE®-produkt, vil vi gjerne høre fra deg.

Premium-produktserien Purina ONE inneholder kun nøye utvalgte råvarer, og de innovative oppskriftene er utformet for å samsvare perfekt med hundenes smakspreferanser. Vi håper at du og din hund elsker våre produkter, og får nytte av 3-ukers-testen! Om du av en eller annen grunn likevel ikke er fornøyd med ditt innkjøpte Purina ONE-produkt, vil vi gjerne høre fra deg.

Send et bilde av kjøpskvitteringen, samt en forklaring på hvorfor du ikke er fornøyd med produktet, så refunderer vi beløpet du kjøpte det for. Send også informasjon om når og hvor produktet ble kjøpt, produktets pris, ditt navn, adresse, telefonnummer og kontonummer (i IBAN-form). Send informasjonen med nevnte bilag per e-post til adressen forbrukerkontakt@purina.nestle.com. Erstatningen betales til din konto innen 2-3 uker etter at vi har mottatt din henvendelse.

Pengene-tilbake-garantien kan kun benyttes én gang per hushold. Største returnerbare mengde er den som trengs for 3-ukers-testen, nærmere bestemt 2x1,5kg-forpakning, eller 3x800g-forpakning. Oppgitte personopplysninger behandles i henhold til lovbestemmelser om personvern. Personopplysningene vil kun anvendes i forbindelse med denne kampanjen ved behandling av erstatningen.