Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Innovative nutrition

Banebrytende ernæring

Purina sitt fokus på vitenskapen om kjæledyrernæring og hvordan det kan spille en kraftig rolle i kjæledyrhelsen strekker seg over nesten et århundre, med gjennombrudd som har redefinert industristandarder.

Å bruke vitenskapens kraft

Vi begynner med å se for oss en verden der kjæledyr lever sitt beste liv lenger, og selv de mest utfordrende helseproblemene kan håndteres effektivt gjennom ernæring. Drevet av denne visjonen og en urokkelig lidenskap for kjæledyr, bruker vi mer enn 100 år av vår vitenskapelige ekspertise innen kjæledyrernæring, fysiologi og atferd for å gjøre nye oppdagelser og flytte grenser, skape ernæringsløsninger som utgjør en dyp forskjell. Vår jobb er å forestille seg det umulige og slippe løs kraften i ernæringen for å hjelpe alle kjæledyr til å leve bedre og lengre liv.

Denne filosofien påvirker beslutningene vi tar og troen som veileder oss hver dag.

VITAL FUNCTIONS®
VITAL FUNCTIONS®
PRO PLAN® STERILISED med VITAL FUNCTIONS® er en patentert formel som er spesielt utviklet for å støtte vitale sinnen. Et komplett tørrfôr vitenskapelig formulert for steriliserte og kastrerte voksne katter. Dietten gir alle næringsstoffene katten din trenger for vitalitet i hverdagen og langsiktig helse.
Everyday Nutrtion
Everyday Nutrtion
PURINA® PRO PLAN® Dog Medium Adult med OPTIBALANCE™ er et tørrfôr som inneholder alle næringsstoffene hunden trenger for langvarig helse og en aktiv livsstil.
FortiFlora til Katt
FortiFlora til Katt
PRO PLAN FortiFlora Feline Probiotic bidrar til å fremme tarmhelse og mikroflorabalanse, effektivt for katter som opplever løs avføring assosiert med stress, antibiotikabruk eller diettforandringer.
FortFlora til Hund
FortFlora til Hund
PRO PLAN FortiFlora Canine Probiotic er et komplementærfôr for hunder og valper som har vist seg å støtte deres naturlige forsvar samtidig som det minimerer gastrointestinale forstyrrelser og opprettholder en sunn mikroflorabalanse. Den fungerer også som en smaksforsterker på grunn av sin fantastiske smak. Dryss ganske enkelt en pose på hundens vanlige mat en gang om dagen.
Liveclear-produkt
Sponsorert av
PRO PLAN

Liveclear - Bring deg og katten din nærmere hverandre

Vi mener at ingenting skal stå mellom deg og katten din, ikke engang katteallergener. Derfor utviklet ti Liveclear. Pro Plan® LiveClear® er et revolusjonerende kattefôr som har vist seg å redusere antallet allergener på hår og hudrester fra katten med et gjennomsnitt på 47% fra og med den tredje uken med daglig fôring.

Purina Institute deler banebrytende forskning fra mer enn 500 Purina-forskere og dyrepleieeksperter, som jobber på tvers av et omfattende nettverk av åtte FoU-anlegg rundt om i verden. Purinas FoU-team er uovertruffen i størrelse og omfatter et bredt spekter av spesialiteter, inkludert ernæringsfysiologer, veterinærer, atferdsforskere, immunologer, kjemikere, molekylærbiologer, matforskere, smakseksperter og genomikk- og bioinformatikkspesialister.