Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Pro Plan Liveclear-produkter

Vi presenterer PRO PLAN LIVECLEAR

Et revolusjonerende kattefôr som reduserer allergener på kattehår*.​

​*Satyaraj E. et al, Immunity Inflammation and Disease. 2019;
7(2):68-73​

Bring deg og katten din nærmere hverandre

Vi mener at ingenting skal stå mellom deg og katten din. Ikke engang katteallergener. Oppdag forskjellen Pro Plan LIVECLEAR kan gjøre med allergenbehandlingsrutinen din – for å hjelpe deg og katten din å komme nærmere hverandre.

Pro Plan® LiveClear® er et revolusjonerende kattefôr som har vist seg å redusere antallet allergener på hår og hudrester fra katten med et gjennomsnitt på 47% fra og med den tredje uken med daglig fôring.*

*Satyaraj E. et al, Immunity Inflammation and Disease. 2019; 7(2):68-73.

Slik fungerer Pro Plan LIVECLEAR

3 trinn til livsendrende vitenskap

Hver katt er unik, og derfor varierer nivået av Fel d 1 de produserer, akkurat som hver persons følsomhetsnivå for disse allergenene er forskjellig. Det er ingen "one size fits all" måte å håndtere eksponering for katteallergener på. Hver lille bit hjelper, så en kombinasjon av administrasjonsverktøy fungerer ofte best for å redusere allergener i hjemmet ditt.

Fôring med Pro Plan® LiveClear® er ikke ment som erstatning for andre allergenreduserende strategier, men er et ekstra tiltak som kan bidra til å redusere antallet allergener i hjem med katter.

Kvinne holder katten i fanget
Pro Plan LIVECLEAR
Håndter katteallergener
Hjemmet ditt er fullt av Fel d 1-allergener. Akkurat som glitter, fester dette svært klebrige proteinet seg til enhver overflate og kan holde seg der i veldig lang tid. Derfor er det viktig å opprettholde din nåværende behandlingsrutine for katteallergi, slik at Pro Plan LiveClear kan gi den ekstra hjelpen.

Ekte mennesker. Ekte historier.

Historien bak Pro Plan LIVECLEAR

Historien bak Pro Plan LIVECLEAR.

Les mer

Vanlige spørsmål

Pro Plan LiveClear ligner ikke på noe annen kattemat på markedet, så du har kanskje noen spørsmål om det. Få svar på de vanligste spørsmålene her.

Lær mer om katteallergener

Lær mer om katteallergener:

Off